Bár én tavaly nyáron nyomtam egy Balatont az M7-esen egyedül csutka gázon csak oda és kb. fél óra alatt lenn voltam, de megevett 13 litert 120 km-en Hoppá
Az fasza! Én legobb fogyasztásom 6 liter, de csak egyedül járok! Ahoz meg ez is tök jó!Viszont amikor mértem 7 liter fölé sose ment. Lehet egyszer pályán nyélnél le kellene mérni!
Ja az még nem is mondtam, hogy vasárnap számoltam átlag fogyasztást
Nagyon meglepődtem Imádom a vasam
Igaz nem száguldoztam, mert a b.nőm nem bírja átlagban 130 km/h-val mentem, de volt ahol megcsavartam a szarvát
Szóval 250 km-en evett 13 litert azaz 5,2 litert evett 100 km-en
a tartalék benya meg 120-as tempóval elég 70-90 km is simán
én 60 km-et mentem a tartalék benyával és így is maradt még 3-4 liter a tankban
Kib.szott jó volt a víz, egyáltalán nem volt hideg, sőt ebben a melegben pont így volt jó
A vízszint meg Király visszaállt a 3 évvel ezelőttire, nagyon jó, szuper
Majd szervezhetnénk a balcsis gurulást fürdőzéssel együtt
mzs/x a fékbetétes tel számát a kissanci tudja, de néhány oldalla ezelött beírta a fórumba asszem a pályamotorozós napi fényképek környékén van
spyke a vitorlás túrára én is jelentkezek csak ne hullámozzon nagyon a balcsi összejön még mielött elmész olaszba
GABOR6 a matricákat még nem raktam fel mert most hétvégén keveset foglalkoztam a mocival. Vasárnap másnapos voltam és melóztam is . A tisztító cuccot mopst már tényleg intézem
Versenypályán kéne még megnézni!
Bár én tavaly nyáron nyomtam egy Balatont az M7-esen egyedül csutka gázon csak oda és kb. fél óra alatt lenn voltam, de megevett 13 litert 120 km-en Hoppá
Nagyon meglepődtem Imádom a vasam
Igaz nem száguldoztam, mert a b.nőm nem bírja átlagban 130 km/h-val mentem, de volt ahol megcsavartam a szarvát
Szóval 250 km-en evett 13 litert azaz 5,2 litert evett 100 km-en
a tartalék benya meg 120-as tempóval elég 70-90 km is simán
én 60 km-et mentem a tartalék benyával és így is maradt még 3-4 liter a tankban
Jóétvágyat, én is nemsoká megyek!
A vízszint meg Király visszaállt a 3 évvel ezelőttire, nagyon jó, szuper
Majd szervezhetnénk a balcsis gurulást fürdőzéssel együtt
mzs/x a fékbetétes tel számát a kissanci tudja, de néhány oldalla ezelött beírta a fórumba asszem a pályamotorozós napi fényképek környékén van
spyke a vitorlás túrára én is jelentkezek csak ne hullámozzon nagyon a balcsi összejön még mielött elmész olaszba
GABOR6 a matricákat még nem raktam fel mert most hétvégén keveset foglalkoztam a mocival. Vasárnap másnapos voltam és melóztam is . A tisztító cuccot mopst már tényleg intézem
Kissanci pályázott a 3000-re? Upsz
Azért daráljuk rendesen, jó lesz, ha végre beindul az R6 oldal!!!
Nekem 25 fokos átlag bőven jó