Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó Tomi, de te nyélgázon mész mindig. :)))
Igaz nem r6 hanem gsxr600. Az enyém 9-et szokott enni normál használatban, ha gyakorlok akkor 10. Pályán 15-öt eszik.
Hát igen, erre számítok. Olyankor nyitva van a gigája! de megy is!
Versenypályán kéne még megnézni!
Hát igen pályán teljesen más

Bár én tavaly nyáron nyomtam egy Balatont az M7-esen egyedül csutka gázon csak oda és kb. fél óra alatt lenn voltam, de megevett 13 litert 120 km-en Hoppá
Spyke: mekkora vitorlás? Pont csütörtökön beszéltük, hogy filóztunk már a vitorlás jogsin! Mondjuk az adriáról volt szó, de én még sose vitorláztam!
Az fasza! Én legobb fogyasztásom 6 liter, de csak egyedül járok! Ahoz meg ez is tök jó!Viszont amikor mértem 7 liter fölé sose ment. Lehet egyszer pályán nyélnél le kellene mérni!
Ja az még nem is mondtam, hogy vasárnap számoltam átlag fogyasztást
Nagyon meglepődtem Imádom a vasam
Igaz nem száguldoztam, mert a b.nőm nem bírja átlagban 130 km/h-val mentem, de volt ahol megcsavartam a szarvát
Szóval 250 km-en evett 13 litert azaz 5,2 litert evett 100 km-en

a tartalék benya meg 120-as tempóval elég 70-90 km is simán
én 60 km-et mentem a tartalék benyával és így is maradt még 3-4 liter a tankban
vitorla
Ja, megbeszéljük Zozval, de lehet, hogy olcsóé(800-1000Ft) tudok nagy utánfutót! Ma megkérdezem!
Jóétvágyat, én is nemsoká megyek!
Vasárnap ráérek!!!
Jó étvágyat hozzá
Elmentem ebédelni nemsoká gyüvök
Szerintem a csütörtöki talin kéne megbeszélni, hogy tud-e zozo is jönni a nagy moci (ló) szállítóval
Igen itt voltam egyész hétvégén is de senki nem irt oszt magamban meg nem forumozok Egy balcsi mocizás részemről ok
Oksa Sisco Tesó
Gyurkesz akkor pring betervezve, útánfutót érdelődjem meg vagy most mi lesz
Kib.szott jó volt a víz, egyáltalán nem volt hideg, sőt ebben a melegben pont így volt jó
A vízszint meg Király visszaállt a 3 évvel ezelőttire, nagyon jó, szuper

Majd szervezhetnénk a balcsis gurulást fürdőzéssel együtt
Rólad is hallani?
Sziasztok!

mzs/x a fékbetétes tel számát a kissanci tudja, de néhány oldalla ezelött beírta a fórumba asszem a pályamotorozós napi fényképek környékén van

spyke a vitorlás túrára én is jelentkezek csak ne hullámozzon nagyon a balcsi összejön még mielött elmész olaszba

GABOR6 a matricákat még nem raktam fel mert most hétvégén keveset foglalkoztam a mocival. Vasárnap másnapos voltam és melóztam is . A tisztító cuccot mopst már tényleg intézem
Ott 2 nap alatt elérjük majd a 3000-t

Kissanci pályázott a 3000-re? Upsz
Milyen volt a balcsi vize? Nem volt hideg még? A vízszint javult valamit?
Grautla, Sanci megint lemaradt!
Azért daráljuk rendesen, jó lesz, ha végre beindul az R6 oldal!!!
Igen én is várom már azt a hideg frontot
Nekem 25 fokos átlag bőven jó
Sajna nem! Csütörtök óta nem láttam a mocit, csak ma! Vasárnap strandolni voltam! Így is alig bírtam a meleget, jó lesz, ha visszaáll 24 fok körülre!
Hoppá, most látom hogy elértük a 3000dik hozzászólást JUPPI