Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az nem jó! Biztos keverted vmi szutyokkal?!
Csakhogy vigasztaljon vmi tegnap de-t másnaposan kínzó fejfájással melóztam
Meddig akarsz még zrikálni!
Mindjá visszakérem az ülésem!
Én rendbetettem szombat este egy kis Jagermeister-rel
Köszi szépen, akkor javítsa a tiedet!!!
Neked is le kellene cserélned a névjegyképet, mert az már nem tükrözi a valóságot! Az euroringen készült jobb is!
Az is jó, javítja az emésztést az olajos kaja
Egészségedre, hogy franc a beledbe. Én meg zöldbablevest olajbantocsogóstarhonyával ettem.
Ok
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
A francba, most éhes lettem Kösssssszzzzz szépen

Sisco: ha majd kész lesz a felírat amit rendeltél szóljál majd nekem, mert én is akarok csináltatni, mert amit csináltam az nagy kalap szar lett ebben a hőségben felhullámosodott és lejött Köszi
Tordai pulykaszelet sajtal töltve+fokhagymás, tejfölös öntet+petrezsejmes krumpli+aranygaluska és Ice tea Asszem jól is laktam
Egy órán keresztül ettél
Hagytál másoknak is
Megebédeltem
Ez tudom tanúsítani, mert Gyurkesz barátunk rendesen csavarja a gázt
Én azért szoktam neki küldeni, ha nemis mindig nyélgázon, mégis megáll 6,5 -nél álltalában. Ez azért van, mert az R6 egy jó bringa!
Persze ez nem fikázás a többire nézve. Sok minden befolyásolhatja légszűrő meg tudomisén.
Akkor mit csináltatok egész nap a vízen spyke
Unatkoztatok mi
Huhu, bele se merek gondolni
hát amilyen hőség van odakint......:))
Szerintem azzal a tempóval 320 km-re elé az egy tank benya simán

Te meg mit Dakarozol itt, nem a sivatagba vagy, vazze
Szerintem ha nem forgatod a vasat nem is eszik sokat persze ez az én véleményem
Nem nagy és nem is az enyém a barátnőmé és csak neki van jogsia hozzá de ha jöttök megmutatom! De a vitorlázás is csak akkor jó ha van szél és persze tegnap meg semmi szél egyébként a vízállás 5éve nem volt ilyen magas
de azt nem írtad hozzá, hogy a 250 km-t csak azért tudtál elmenni vele, mert DAKAR tank van felszerelve
úgy ahogy leírtam az előbb
Rágalmazol?
huu ezt az 5,2-t hogyan bűvészkedted ki?:)))

én 13 littyóval megyek 190-200 km-t változó csuklómozgással:)))