Szerintem most csütörtökön - 19:00-kor a Hősökön - a klubtalin kéne megbeszélni a fonyódi dolgot, meg a 9.-ei P.ringet, és a következő hétvégi motorozást is
Sziasztok! Örömmel olvastam , hogy szóba kerültünk itt a fórumon, mint Yamaha World. Én mint a cég motorszerelője szeretnélek Bennetket befolyásolni egy kicsit abban az irányban, hogypróbáljátok ki a szervízünket. Mivel induló szervíz vagyunk, még nem vagyunk leterhelve 100%-ban, így talán a legvonzóbb dolog, amit fel tudok hozni így szezon közben, az az, hogy kicsi a várakozási idő. Négy szerelőnk van, így szinte azonnal meg tudjuk oldani a problémátokat. Gumit is árulunk, szerelünk is. A szalonban, ami 800 nm.-es, a Yamaha teljes tipusválasztéka, felszerelásek, ruházat. Gyertek, nézzétek meg, próbáljatok ki minket. Tisztelettel, Frecska János, motorszerelő.
spyke: én vasárnap du.-án 2 körül voltam a szántódi réven és láttam, hogy egy vitorlás épp azzal küszködik, hogy ne süllyedjen el Siófok környékén
Szóval akkor az nem Te voltál, most megnyugodtam
"csak viccelek"
Ne is add! De még mindig nem jó!
Szerintem Gábor lehetett, de az bitos, hogy nem én! Lehet, hogy a fórumban megvan valahol, de szerintem elég macerás lenne megkeresni!
Gyurkesz
oké
sose adom fel
najó, lényeg
kicsit szőke lesz a kérdés
nem emlékeztek, hogy ki adta meg nekem a gyári fékbetétes számát?
mivel, megint kéne, mert asserudom, hogy semmitse
jó,,,,ciki, hogy azóta se cseréltem ki,,,,de most kifogom:)
Hátra van még 6 vizsgám és egyik se leányálom
Csütörtökön ott leszek!
Felraktad amiket csináltam Neked
Van valami fejlemény a tisztító cuccal
Ez fenyegetés akart lenni
"csak viccelek"
Szóval akkor az nem Te voltál, most megnyugodtam
"csak viccelek"
Nem én adtam meg a gyári fékbetétes számát, szerintem Kissanci volt
És a kérdés körbe, körbe jár
Szerintem Gábor lehetett, de az bitos, hogy nem én! Lehet, hogy a fórumban megvan valahol, de szerintem elég macerás lenne megkeresni!
oké
sose adom fel
najó, lényeg
kicsit szőke lesz a kérdés
nem emlékeztek, hogy ki adta meg nekem a gyári fékbetétes számát?
mivel, megint kéne, mert asserudom, hogy semmitse
jó,,,,ciki, hogy azóta se cseréltem ki,,,,de most kifogom:)
A júniusi Motorrevüben az euroringen csináltak gumitesztet!
Ok! Csütörtökön jössz a talira?!
hát el
majd talán következőre