Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Naná, mehetünk! Lehetne majd R6 kupát indítani a Hungaroring, Pannóniaring és Euroring bevonásával!
Gyurkesz:Jössz jövöre
Én is a hídtól mértem
Szerintem a 2:15-ös idő k. jó lenne, ha én annyit tudnék menni
Ráadásul ez a video egy széria gixerrel közvetlen a pályafelújítás után volt és nem úgy ment, hogy ez most időre mérik és versenytempóba had szóljon, ami a csövön kifér
Ezt a videót csak az új vonalvezetés miatt csinálták
Mindezt figyelembe véve egész jó idő szerintem én elfogadnám
Stabil 2.10-el már indulhatsz amatőrben egész jó esélyel!
Én a hídhoz viszonyitottam és több jöt ki mint 2.15
Azért azt is vedd figyelembe, hogy álló rajtal indult!
De úgy legyen!!
Gábor6:Szerintem a 2:15 nem olyan jó idő.Mi fogunk annyit menni év végén.
Jobb is ha ott adják a ruhát meg mindent
Én is ott lennék legszívesebben és nyomnám a köröket
Biztos félti a ruháját, pedig abban ki lehetne szúrni!
Ezek mind egyformák nem látom zozo-t
Igen, vágott slic. Ami most van fent az kb 4500 km-et bírt, és most fogy el a vágás. Nekem bejött. Ugyan olyan gyorsan melegszik, ha nem gyorsabban, mint az utcai, és ha meleg baromi jól fog! Csak az a kis idő, amíg eléri az üzemi hőfokot, azalatt egy kicsit csúszós. De meg lehetszokni. Sajna ezzel keveset voltam pályán, ott nagyon még nincs vele tapasztalat. Az euroringen kicsit csúszkált kigyórsításnál, de szerintem mindenkinek!
Na, végre mennek a Srácok a Ringen, de elég szar a mínősége a kamerának és csak a célegyenest látni de azért jó
És milyet veszel, amit eddig is, azt a slic-et
Mire beírtam meg is jött. Jól is laktam, csak egy kis desszert még kellene! Most már csak a jelszó kell és OK minden. Csütörtökön cserélem a gumit is!
Előbb vagy utóbb csak megjön. Csak győzd kivárni, mi
KÖSZÖNÖM!!!
Az lehet! én is rendeltem egy pizzát, de még nem jött meg! Viszont bekötötték az adsl-t végre! De jelszót még nem kaptam! Ez így negatív mérleg!
Megkérlek, belinkeled a webcam-et?
Nézem , de kihalt a pálya, szerintem most ebédelnek a fene a belüket
Nekem gyenge a kapcsolatom, de nem tudod megnézni a hungaroringi webcamerát, hátha megy Zozo!?
Ne is legyen! Tedd át másik napra, vagy reggel korán ltudod és döngetsz utánunk! Ez az utsó ilyen yamahás nap! Próbálj meg eljönni. Ráadásul jó felkészülés 14.-ére!
Hát ezaz én hó közepe fele kapok zsét És valszínű 9.-én vizsgázok, de még nem biztos
Naná, hogy tudsz, hó eleje van, fizu megjött! Nincs kifogás!
Hát Én anyagi okokból biztos csak később fogok, ha egyáltalán tudok, majd menni