Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóccakát
Ha megnézed a célegyenes elötti kanyarban 110 középen!
Köszi! Francba, én csak holnap tudom megnézni, mert az 50k-n kicsit lassan jön le! Megyek is aludni!
Már töltöm is
vagy EZ
Én is nagyon beindultam
Köszi Sisco
Mi az oldal címe?
Menyünk má pályázni! Pályázni akarok!
Kint van egy videó a honlapon azt mondat az Atis aki ezt fogja látnia tanfolyam végén azt szerzödtetti egészen jó kedzdő gázsival
bosci.. 4-5 alkalom... akart lenni
De a balos az nem. Az még nekem is megy 160 körül!
Ez teljesen így van.

Nézzétek meg a kissancit mennyit fejlődött 44-5 alkalom alatt, a képeken is nagy a külömbség vagy a másik nagyon jó példa GABOR6 ő is detto
Gyurkesz hozzájuk képest csiga vagy a pályán és ez nem szégyen!!! Itt figyelni kell tudatossá tenni a motorozást és azt mondják a gyorsulás az magától meg fog jönni nem kötelező igy fordulni ezek információk arra mi a plafon abban a kanyarban.
asszem a sikán után a 2.
figyu! Csináltas egy onboard felvételt, mert ha nem látom nem tudom elhinni! Idáig el se lehet jutni!
A tanulóknak csak a Mansel a ygors a többit nem csináljuk ilyen tempóval onana folyamatosan csak lassulunk itt az oktatáson eza leg gyorsab kanyar épp azért emelkedik sokkal nagyobb a tapadás és jobban belehet üzni a gépet itt bekormányzáson mulik minden
Az a corner meg melyik? De hülye vagyok.
Va" zeg
Hát én hiszékeny ember vagyok, de ez azért sok. Tudom, hogy nem vagyok gyors, de ennyire!
Volt két srác ők fékeztek döntésben éppen a Mansel kanyarban nagyon fájt nekik még nézni is rossz volt
Ezt így olvasva nem semmi megemészteni, de még ha utána meg is csináltatják veled Apám az nem semmi
mi még a cornernél sem mentünk 180 tempoval!!!
Döntésben nincs fékezés ott azona kis távon amig egyenes egy vissza kémény fék elől és fekszik sikán lőtt egy visza kgyors és kemyény fék fekszik a sikánból ök ugy jönnek ki hogy a következő kanyart már 180 körül teljesitik és a cornernél már 200 fölötti a tempó