nem értékeltek gyorsra mert én még nem mertem ennyire tépni neki a Mansel kanyrba 180 200 kell befordulni az kurva sok igaz befér de az ösztöneim még nem engedik megérkezni a kanyarhoz pesze kb 220 kell gáz elvesz fék nincs! Félelmetes
Kéz, láb hol van hangzik a kérdés mit modjak meg sem szólalok az oktató folytatja ugy ülök ott mintha moziban lennék ez lóg mindenem minden irányba azé a végére sikerült összekapni magam a saját csoportomban én vótama leg gyorsabb pedig én nem is húztam neki
Itt vagfyok csak olyan sokat írtatok hogy alig tudtam elolvasni. Gyurkesz buvárkodni most a hétvégén megyek. Vártam hogy lesz valami vasárnap, persze net közelben nem voltam de gondoltam jön sms de nem jött. Lent voltam Kaposváron. Most meg HMI van nagyon kemény és nagyon fárasztó de nagyon jól érzem magam Sokat nagyon sokat tanitanak egész nap az ebéidővel együtt 1 óra szünet volt a többi az okitásal telt
Itt vagfyok csak olyan sokat írtatok hogy alig tudtam elolvasni. Gyurkesz buvárkodni most a hétvégén megyek. Vártam hogy lesz valami vasárnap, persze net közelben nem voltam de gondoltam jön sms de nem jött. Lent voltam Kaposváron. Most meg HMI van nagyon kemény és nagyon fárasztó de nagyon jól érzem magam Sokat nagyon sokat tanitanak egész nap az ebéidővel együtt 1 óra szünet volt a többi az okitásal telt
Mi a p.csának rakta azt oda