Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt had lássuk!
Oksa
Sancin akkorát röhögtem
jó lett a kép
Nem muszáj, majd a saját oldalon elég lesz a "fúrcsa" képek közé!
Azokat is felrakjam
Azon csak eszünk
Ne sunyants! Hol a többi!
Na itt vannak

Hú, bakker bocsesz vettem a lapot mindjárt intézkedem
Nem mntha én rajta lennék, de mégis!
Ok!
Tudod nem is olyan rég, kb tegnap este 7és 9 között találkozott pár fiatal motoros, majd elmentek hekket enni és ezt egyikük gépével megörőkítették. Az,hogy ki csinálta lényegtelen, de egy Gábor nevű hős motoros gépével készűltek a képek. Na az elöbbi kijelentésem ennek a Gábornak szól! Nem ismered véletlenül?
Hm... Kicsi a világ! Kaposvárra jártam anno suliba. És kicsit motoroztam a helyi csókákkal is...
Nem nem felejtettem el de nem nálam van orsi birtokolja amint az én hatáskörömben van nyomomfel őket ide
Képek milyen képek
Zozo, Gabor6: nem felejtettetek el vmit?! Képek?!?!?!
A szerszámokat adják hozzá gyárilag, azt perzse hogy mennyire használható nem tudom mert én még nem buzeráltam
Ne strandoljunk mocizunk egy dolog van én ma lemegyek Kaposvárra ott vagyok hétvégén családi franc de onna felérek vasárnap 11 órára a Htére. Strandot rühelem mert mindig van rajtam utána valamilyen ebola light a nyiltviz az jobb ha strandról van szó. De fürödni a tengerben kell
Ez tényleg jól hangzik, de nekem sajnos tanulnom kell
Jól hangzik, csak nem ezen a vasárnap!
Az előfeszítéshez van speckó szerszám, de az valszeg gyári értéken van. A többit tudod tekerni fent sima csavarhúzóval, lent meg én pl kézzel tekertem!
Nos vélemények illetve egyébb útvonal tervek
Vagy tavaly (tavalyelött talán) épült Ceglédbercelen egy jó kis strand.
Mindenből lenne 1 kicsi: mocizás+strand+fürdés+napsütés
Mit szólnátok ha átmennénk vasárnap szolvákiába mocizni
Valaki mondta is hogy tud arra jó utat. Most ahogy nézegetem a térképet a határtól 50km-re már hegyek vannak
Nem Mert ill kérdezni akartam hogy mivel állítod a hátsó futóművet szerszám nélkül nem akartam barmolni a mocit
csö honnan lehet a ghostrider egyet letölteni?????????????????