Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az ok de vhogy csak be kell venniük a köv kanyar és ahozt már fékezni kell nem, vagy mint mondanak arra zozo mester
Kanyarban TILOS fékezni Ugye zozo
Ha be is veszed 2 kilóval akkor még döntésben kemény fékezés, hogy a következő jobbo visszafordító meglegyen. Na az se semmi
Most már jobban látjátok
Verseny tempoban ők a sikán utáni kanyar kombináciot motorozzák ilyen tempoval
utcai Gumi!!!!!!!!!!!!!!!
Be lehet meg mutatták de én nem megyek be ennyivel inkáb mondják hogy lassú vagyok
Nem tudod, ja de buta vagy

Szlikk gumi, pálya gép ja és több év(tized)es versenyzői múlt, ennyi az egész
Mansel után van még egy jobb egy bal és ugy a sikán a mansel emelkedik a pálya és éppen nem látod a kanyart beszerás kemény ilyen tempóval a látvány az astra soha nem megy ennyire még megérkezni sem érkezik meg ilyen tempoval nem hogy forduln.
Igen, és a bal az igaz! Hogy a fa**ba lehet ott 200-al befordulni?
A rövid egyenes után az emelkedő tetején éles bal utána hosszú jobb
Arról még elképzelésem sincs hány száz év kellen ahoz, hogy én ilyen tempónál meg merjek fordulni a motoron!
Na várjál, én lehet, hogy keverem! Melyik az a mansel kanyar. Az egy balos, de hanyadik? A sikán elött vagy után van? Én az azelötti balosra gondolok atz egyenes végén! Azaz?
Oda holnap megyek fel
Tényleg
És miújság az ápriliás sulival. Montad, hogy lesz oda vmi kedvezmény! Nekem most vhogy nincs kedvem ehez a 3 kilóhoz!
Én kb 190 érkeztem és ugy 160 170 közt fordultam el a Szabó Attis is csak annyi a külöbség hogy ő hátrafele nézett!!!!!!!
Az nemsemmi, akkor ez részemről egy időre elnapolva
Ez egyszerre volt zozo
Meny már! Az brutál! És ha besokalsz mi van?
Én is szeretnék menni, majd ha meg van a kes rá
200E + 100E a kaukció a törés kárra. Baromi sok
200 e Ft + 100 e Ft a motor bizti