Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most értem haza, ha írtad volna kissanci, hogy mikor menteklehet, hogy veletek tartottam volna. Én most értem haza Visegrádról oda se jött senki .
Én is tudok 14-re hozni 3-4 ember ha kell. Ezt szerintem csütörtökön tisztázzuk le hogy mi legyen.
Aki volt velünk az euroringen SV1000-el ő is eljönne, ha lehet! Most lehet, vagy megleszünk R6-al? Lefoglaltuk már a pályát? Mizu a weblappal? Egyáltalán hol van mindenki?
Én most értem haza Bp.-B.Füred-Siófok-Bp.Barátnőmmel voltam király volt.Kár,hogy senki nem ért rá.
zozo:Jún 14. 4-6 embert tudok még hozni rajtunk kívül.Most már össze kéne számolnunk,hogy mennyien is vagyunk.
Egy kicsit később du-n, lájtos Visegrádi guruláshoz lenne kedve vkainek
AZ ehavit? Lehet még kapni? Vagy tudnál valakit aki bevenné a régi mocimat?
Gabor6: nekem tetszik az ötlet, amit email-ban küldtél, de volna pár kérdésem:
Saját mocival?(gondolom, de hallotam már olyat, hogy mindenki kawát kapot )
A pénzen felül tankolnak még?
Amúgy részemről Ok lenne! Holnap végülis merre mentek?
Szegény halakka!
Ma sikeresen levizsgáztam 2 tárgyból is. Már csak 1, és jöhet az álamvizsga!
Hát Sanci elég jól lened már! Fel kell kötnünk a gatyánkat, hogy tartsuk a tempót!
Már alig várom, hogy 9.-én megint pályázás legyen. Végre saját mocival a P-ringen! Regisztrált már valaki? Azt is kéne!
Szevaszka mindenkinek!

Sisco ! Nagyon szépen köszönöm az infót a bontókról,remélem megtalálok minden kütyüt a mocihoz.

Ahogy látom ti ismét pályázgattatok.Nekem is nagy kedvem volna,de nincs bőrcumóm.Gondolom cordurába +nem nagyon engednek fel,de azér elmentem veretni egy kellemeset a Mátrába.Az sem utolsó.

No legjobbakat mindenkinek!
Na hova tüntetek?Mindenki edz a hekkevésre.
Ime Kissanci amint a szájában fickándozik a hekkecske
Vagy ez nem is a Kissanci

Sziasztok

Jók lettek a képek akárki is csinálta
Nekem is meló van ebbe a p.cs tikkasztó melegben VIZET HAH VIZET
Köszi Gyurkesz.
Mekkora a különbség az 5. 25. között.
Sziasztok!

Mint azt már korábban megirtam nagyon vszínű hogy nekem csak vasárnap kora du-tól jó.
Úgyhogy nem tudom mi legyen
Hébe hóba!
sanci és Dtom premierplan: áldjatok nyugodtan!
Képek az 5.-ei és 25.-ei ringről!
Gyurkesz:
litt vagy te most?
Én csak anyit, hogy nem tudok menni! Viszont Sisco szervezkedik vmit!
jóestét:)

zozöoooooooo: hun vaannak a hősökös képek????
tud valaki valamit a vasárnapról?
Mizu? Kezd alább hagyni a lelkesedés?! Mi ez a pangás? Én holnap vizsgázom, mégis felsasolok néha!
Az a KU***A MUNKA
Úgy néz ki, hogy nekem csak vasárnap du-n (kb 13:00-tól) lesz jó a mocizásra mert mennem kell de-t melózni