Végig leveleztem vele a motor vételt és a végén az jött ki hogy Western Unionon küldjek neki 680e ft és ő küldi a motort angliából ami természetesen magyar papíros !
Udv mindenkinek. lenne egy kerdesem! honnan lehet tudni ha elkoptak a kuplung lamellak, es cserere szorulnak? maceras a csereje csinalt mar valaki ilyet? Egy 2003 as R1 es-rol lenne szo.....a valaszt elore is koszonom.
találkozó du., 01:00 Budapest IV.ker. Váci út Andretti (motoros vendéglő)
Uticél.: Budapest----Szekszárd----Orfű (összesen 2x 250 km)
Indulás 01:30 nyugodt tempóban Szekszárdig, ott csatlakoznak a Szekszárdi Motorosok, majd felfedezve a borváros szépségeit (kilátó stb....), elindulunk Orfűre.
A cél egy jó hangulatú, vidám, felhőtlen motorozás, lehetőség adódik új cimborák megismerésére, és erősíteni a motoros társadalom hagyományait.
Bárki jelentkezhet, akinek motorkerékpárja legalább 120-130 km/h utazósebességre képes.
2 évvel ezelőtt is megrendeztük ezt a találkozót Szekszárdon, akkor 25 fő Szekszárd és környéki motoros volt jelen.
Orfűn megérkezésünket követően egy helyi fogadóban kiadós lakoma vár minden résztvevőt.
Amennyiben a közlekedési viszonyok, illetve a létszám, valamint a motorosok biztonsága indokolja intézek rendőri felvezetést is.
A jelentkezési határidő Márc 15, összege 2000 ft
Akit érdekel az jelezzen emailban, vagy kérdezzen fórumon bátran.
További szép napot!
én először ezt a tipust néztem ki de konzultáltam egy ismerősőmel és ő ajánlotta a healtech-et amit (ő azt mondja) csak a szervizcsatira kell kötni. Van kép arról hogy hova kötötted be?
Hali! Milyen célból kellene? Nekem van 1 pár 2002-é de van kis hibájuk, fordítva volt bennük a feszítő lemezke, és a fékbetét éle berágta a vastest falát. Ez így elég hülyén hangzik, de ha jobban érdekel, küldök képeket.
Sziasztok nekem van egy 2006-os yamaha r1-esem milyen fokozatkijelzőt szerezzek be, van valakinek (nekem a healttech-et) ajánloták. Van vkinek ilyen tipus?
Motoros túrát szervezünk 2012.04.07. (szombat tavaszi szünet)
találkozó du., 01:00 Budapest IV.ker. Váci út Andretti (motoros vendéglő)
Uticél.: Budapest----Szekszárd----Orfű (összesen 2x 250 km)
Indulás 01:30 nyugodt tempóban Szekszárdig, ott csatlakoznak a Szekszárdi Motorosok, majd felfedezve a borváros szépségeit (kilátó stb....), elindulunk Orfűre.
A cél egy jó hangulatú, vidám, felhőtlen motorozás, lehetőség adódik új cimborák megismerésére, és erősíteni a motoros társadalom hagyományait.
Bárki jelentkezhet, akinek motorkerékpárja legalább 120-130 km/h utazósebességre képes.
2 évvel ezelőtt is megrendeztük ezt a találkozót Szekszárdon, akkor 25 fő Szekszárd és környéki motoros volt jelen.
Orfűn megérkezésünket követően egy helyi fogadóban kiadós lakoma vár minden résztvevőt.
Amennyiben a közlekedési viszonyok, illetve a létszám, valamint a motorosok biztonsága indokolja intézek rendőri felvezetést is.
A jelentkezési határidő Márc 15, összege 2000 ft
Akit érdekel az jelezzen emailban, vagy kérdezzen fórumon bátran.
További szép napot!
Nincs valakinek elfekvőben R1-es nem radiális féknyerge eladó?
Szerintem ha rendesen leengeded akkor nem elég,ráadásul időnként biztos kell utánna önteni,úgyhogy szerintem 4L vegyél.
Nekem a gyáriak megvannak asszem.
2005ös R1-eshez nincs véletlen valakinek eladó komplett láncszett illetve első fékbetét szett? :)
2000-es évjáratú R1-em van.
Azt kérdezném h olajcserénél elég e a 3l-olaj(Castrol GP 20W50)
Válaszod elöre is KÖSZI!
http://www.motoralkatresz.eu
Üdv: L