Nem kötöttem be,elektronikához nem nyúlok.
Szezon elején mennem kell Ágóhoz,majd ő beköti.
Nem kisérletezek vele,nehogy nagyobb legyen a kár,mint a haszon.
Hi,
most jutott eszembe, h lehet, h meg kellene nézned egy másik típusú gombát. Nekem van egy GYÁRI gombám, plusz konzolom, még a 12-esemhez volt, ha érdekel elboltolhatjuk. Az egyik kopófej karcos, az akkor lett olyan mikor a füvön szambáztam vele.
Az ötlet nagyon naaaaagy!
Amíg nem megy ismét 300 alá a benzin, addig én is így tankolok! A kannát meg töltöm mondjuk a feleségem kocsijából...
Csak megér neki ennyit a boldogságom!
Szerintem bűn lefesteni a szép titán végeket de minden ízlés kérdése.
A matricákat én a Karasnában vettem nem tudom meg mondai pontosan mennyi volt,így hülyeséget nem akarok írni de kb. 2500 körül van darabja. Sok sikert a külső fülek levágásához,mert nem lesz egyszerű lecsiszolni.
Szia! köszi választ az enyémbe sima üveggyapot van nem is bír ki egy szezonnál többet.Illyen alumatricához hol lehet hozzá jutni,és mi az ára?Én mattfeketére fulyom a dobot a hegesztés helyének takarására kellene a matrica,meg jól néz ki.
keresek JÓ áron 02-03 as r1 hez bal felső oldalidomot és jobb kormány alatti kicsi fekete műanyagot! akinek van irjon ide válaszba meg az árát köszönöm!
Szia! Valóban házi átalakítás a dolog bár azért annyira nem egyszerű,a titán hegesztése és forgácsolása miatt, de semmi sem lehetetlen. Nekem a tömés sem gagyi benne így nem melegszik a vég
csak olyanra ,hogy állja a kéz. Amúgy az a matrica aluból van és simán bírja a magasabb hőt is,csak az ára elég gáz.
Milyen meló volt ezt a konzol dolgot leirni.
Ez igaz is ,de csak az RN 19-hez.
Egy segitőkész barátom hivott,és közölte,hogy a Te motorodon nincs konzol,csak gomba.
Beszéltünk róla,hogy valami neked ott feszültség alatt lehet,ami gondolom egy bukásból adódhat.Itt kéne keresgetni a hibát.
Egy másik sérülésmentes motor,tolómérő,...stb.(összehasonlitás)
Szezon elején mennem kell Ágóhoz,majd ő beköti.
Nem kisérletezek vele,nehogy nagyobb legyen a kár,mint a haszon.