sziaszok srácok!
problémám lenne van egy cstlakozó ami jobb oldalt van aszem az inyjektorbol jön ki kicsi felkete 3 szög alakú az eleje egyszerüen az istennek sem tudom hogy hova megy már átnéztem az atya úr istent is valaki help plíz!
Nem, befizeted idén mindkettőt, és jövő év első félévére nem fogsz csekket kapni. Nem adnak vissza adót, ahogyan a jármű eladásakor sem kapsz vissza pénzt az adóból.
a biztodító az o.k. a teljesítmény adó fél évre jön ki azt hiszem 2 csekk. ha október 1- akarom kivonni a forgalomból azt hogyan kell mondjuk márc. 31 ig?
mit? biztosító visszaküldi a pénzt, ha úgy fizeted, teljesímény adót meg nem kell fizetni. Pl én tavaly félév előtt vonattam ki, így második félévre már nem kellett adót fizetni
Októbertől én is kivonatom,......2011márciusig.
És így jövőre nem kell befizetnem a teljesítményadót,mert az idén lerendezem.
Csak már tavaly későn kapcsoltam és így már most márciusig nem.
Szevasztok!
Oké, hogy a motorra nem fizetünk, de autónál a 125 kW-tól erősebb vagy már a 125 kW is adóköteles? Csak azért, mert most néztem meg, hogy a kocsim pont 125 kW...
Tudna esetleg v.ki egy táblázatot belinkelni, ahol ki lehet olvasni, hogy mennyi az annyi? Köszi
Ez van a 18. paragrafus 3. pontjában: "személygépkocsi: személyszállítás céljára készült olyan gépkocsi, amelyben - a vezető ülését is beleértve - legfeljebb kilenc állandó ülőhely van, IDE NEM ÉRTVE az e törvény szerinti autóbuszt, valamint motorkerékpárt"
Olcsóbb, mint az üléspúp. Vagy azt nem azért teszik rá, nehogy felüljön mögéd v.ki!?