Akkor nem sokat változott.
Tök széria gép. Kemény.
Milyen vicces volt mikor az agyontunigolt hülyegyerek kérdezte tőle, hogy mi van kihoztad egy kicsit a motort? Még a spotdobod vagy buborékos plexid sincs?
Erre lépésben kerék el!
jaja, emlékszem. Keszin.
Kemény volt Miki, a széria utcai k5 600 gsxr-el jött, amin semmi módosítás nem volt. 30-al holtpontos kerék végig a városon, ülve, állva, ülésen állva, meg giga sztopi minden lámpánál. volt olyan amit bal kézzel csinált, a másikkal meg integetett. Átnyúlt keresztben. szted? esett az eső egy 15 percet mielőtt elindultunk, olyan nagyon nem érdekelte, hogy sztopinál vizes volt az út. Meg begurult a kocsisor közé, az is kemény volt. Meg felvette kerékre, holtpont és leállította a motort, úgy gurult. Nem normális. Ment az R1 is, na az se volt semmi. De azt mondta faszák a kerekeim, meg magasak, meg hosszúak, csak ugye az a gond, hogy nem nagyon tudtunk együtt kerekezni, mert én olyan sebességnél veszem fel, ahol ő már stabilan gurul és nem gyorsul. neki 50 a kerék vége, nekem meg 200... De iveconál azért fasza volt nagy tempóval a kis hídon átkerekezni!
Májkiboy kemény. Durva lehetett. Volt zebrán pörgés meg minden?
Akkor én is igyekszem fél kilenc fele kiérni. Remélem jön a fiam, mert gondolom most se lehet kocsival lemenni. Meg végre láthatom Benimoto-t egykerekezni!
Hétvégén meg voltam Bugyin motorólni. Volt kint egy 10-15 éves srác. Van még mit tanulni!
nagyon jó ez a kép Gabi!
Pénteken mikor jössz? Én már f9-9 körül kint leszek!
Képzeld, tegnap Májkiboy-jal motoroztam egész este.
Jó volt újra, egy állat még mindig. Kimentünk az iveco-hoz és nyomtuk egy órát.
Üdvözöl!
semmi, alul egy picit gyengébb lesz, mert szabadon áramlik ki a gáz, és az exup hiánya miatt nem képez nagyobb torlónyomást ami az alsó nyomatékot növelné. Nekem le van kötve és nem érzek különbséget. Meg ki használja 8,000-es fordulat alatt...?
az utolsó pályanap van az F1 előtt pénteken, így ezért ekkora a tömeg. Utána közel 1 hónapig csitt van a Hringen.
Első pályázásnak mindenképp a mersz, meg a vas. esti motorozások a legalkalmasabbak, úh hajrá! Ha még is jönnél pénteken, én kint leszek egész nap, keress meg!
Tegnap még sikerült a HMI-n keresztül péntek délelőttre 3x20 percre helyet szereznem. Most kaptam meg az mailt, hogy programváltozás miatt csak 18-án lesz módom.... B.....a meg ez nem az én napom. Asszem átmegyek a Full Tilt oldalára és elkártyázom a jó híremet.
MERSZ-es esti motorozás. Az a kellemetlen, hogy idén nagyon kevés időm jut a motorozásra. Pályázni pedig már régen is szerettem volna, de akkor még eljártam hetente többször a Mecsekbe (utóbbi időkben kissé hírhedté vált és sok lett az ellenőrzés..). Így inkább ritkábban, de egész napot rááldozok (áldoznék). A dolgok állása szerint szeptemberben már biztos helyem van, de akkor már lehet, hogy megvárom a Balatonringet :-)
Hát jól van G te tudod
De attól még kérekszépenrengetegűrteleszkóposgyönyörűszéptisz
tafotókat!
Tök széria gép. Kemény.
Milyen vicces volt mikor az agyontunigolt hülyegyerek kérdezte tőle, hogy mi van kihoztad egy kicsit a motort? Még a spotdobod vagy buborékos plexid sincs?
Erre lépésben kerék el!
Kemény volt Miki, a széria utcai k5 600 gsxr-el jött, amin semmi módosítás nem volt. 30-al holtpontos kerék végig a városon, ülve, állva, ülésen állva, meg giga sztopi minden lámpánál. volt olyan amit bal kézzel csinált, a másikkal meg integetett. Átnyúlt keresztben. szted? esett az eső egy 15 percet mielőtt elindultunk, olyan nagyon nem érdekelte, hogy sztopinál vizes volt az út. Meg begurult a kocsisor közé, az is kemény volt. Meg felvette kerékre, holtpont és leállította a motort, úgy gurult. Nem normális. Ment az R1 is, na az se volt semmi. De azt mondta faszák a kerekeim, meg magasak, meg hosszúak, csak ugye az a gond, hogy nem nagyon tudtunk együtt kerekezni, mert én olyan sebességnél veszem fel, ahol ő már stabilan gurul és nem gyorsul. neki 50 a kerék vége, nekem meg 200... De iveconál azért fasza volt nagy tempóval a kis hídon átkerekezni!
Májkiboy kemény. Durva lehetett. Volt zebrán pörgés meg minden?
Akkor én is igyekszem fél kilenc fele kiérni. Remélem jön a fiam, mert gondolom most se lehet kocsival lemenni. Meg végre láthatom Benimoto-t egykerekezni!
Hétvégén meg voltam Bugyin motorólni. Volt kint egy 10-15 éves srác. Van még mit tanulni!
Pénteken mikor jössz? Én már f9-9 körül kint leszek!
Képzeld, tegnap Májkiboy-jal motoroztam egész este.
Jó volt újra, egy állat még mindig. Kimentünk az iveco-hoz és nyomtuk egy órát.
Üdvözöl!
Én is szeretem amikor alul vagyok
Így húzod amíg feljön, de nem nagyon mert átesik.
Mi történik akkor ha az RN-12-ből kiiktatom az exup-ot?
Azon kívül,hogy full nyitott lessz a rendszer.
Előny,hátrány?Vagy ne is bolygassam.
Első pályázásnak mindenképp a mersz, meg a vas. esti motorozások a legalkalmasabbak, úh hajrá! Ha még is jönnél pénteken, én kint leszek egész nap, keress meg!
Az most hétvége. Vagy mi?
Találjuk ki, most már - elvileg - nem lesz szar idő.
siofokon
buzi banda, hogy gomba nőjön a makkotokra