Hali mindenkinek.A seggitségeteket szeretném kérni.Motor - R1 vásárlás elött állok és nem nagyon vagyok vele tisztába mire kell figyelnem.99es évjáratu asszem az első db,van vami tipushiba vagy vmi más ?50e km van benne tudom az má nem kevés....de ha yó akkor...előre is köszönöm
kereskedes szerint co szintem magass,ezert nem indul pöcre melegen.igaz eddig hidegen pordukalta de csavargattak rajta es most melegen teszi, csak a 3inditasnal marad alapjaraton
Szeretnék kérdezni a jelenlévő pályaördögöktől! Idő szűke miatt nem jutottam fel még a Hungaroringre (amikor igen, akkor meg eleredt az eső) szóval ott még nem volt szerencsém karistolni. Ráakadtam a MERSZ esti motorozására. Ez már tetszik és jövő pénteken éppen ráérek. Tudtok esetleg v.mi bővebbet mondani róla!? Euroringen már köröztem egy párszor, úgyhogy van fogalmam a pályamotorozás alapjairól de a ringet csak on-board videókból ismerem úgy ahogy. Tud esetleg v.ki olyan (neten letölthető) játékot, amely elfogadhatóan adja vissza a pályát és némi segítség lehet a tanuláshoz? Persze enélkül sem fog remegni a lábam, de legalább gyorsabban tanulom az íveket, ha ott vagyok.
Köszönettel: RODNAN
ez minden évjáratra érvényes? mennyibe kerül kb egy ilyen mutatvány?
Ezt megjegyeztem
Sportszelet az van. A gatyámban.
Téged keresnek! A "segg-ítségedet" kérik!
csak a szokasos rutindolgokat kell ellenörizni
Szeretnék kérdezni a jelenlévő pályaördögöktől! Idő szűke miatt nem jutottam fel még a Hungaroringre (amikor igen, akkor meg eleredt az eső) szóval ott még nem volt szerencsém karistolni. Ráakadtam a MERSZ esti motorozására. Ez már tetszik és jövő pénteken éppen ráérek. Tudtok esetleg v.mi bővebbet mondani róla!? Euroringen már köröztem egy párszor, úgyhogy van fogalmam a pályamotorozás alapjairól de a ringet csak on-board videókból ismerem úgy ahogy. Tud esetleg v.ki olyan (neten letölthető) játékot, amely elfogadhatóan adja vissza a pályát és némi segítség lehet a tanuláshoz? Persze enélkül sem fog remegni a lábam, de legalább gyorsabban tanulom az íveket, ha ott vagyok.
Köszönettel: RODNAN
Ha száraz lesz az út, akkor részemről is OK!
Ki emlékezik ró?
Kiírod nekem a képeket egy CD-re?
Majd egy bambival meghálálom!
Köszi!