Hogy ha a gencsi kivezetésére mérsz egyből,és ott alacsony a feszkó és nem növakszik a ford.szám növelésével akkor "nincs más"Ha az akksinál mérsz akkor lehet a fesszab. is!Bár olyankor álltalában qrva sokat ad, ha az szart be! Ha esetleg rájössz a hibára alkatrészt tudok óccsón!
Az a javaslatom hogy akinek jó a 30.-a az jöjjön el akinek meg nem az a következőre jöjjön ha lesz következő én arra is megyek egyedül a 06.13hétvége nem jó mert ballag a lányom .Akinek jó a 30 az jövőhét csütörtökig irjon be hogy jön e.
Szia Zema . A 2-3héttel csak az a problémám hogy nem látod előre az időjárást csak max 15 napra koponyeg.hu-n és nem szeretnék full esőbe menni lehet más időpont de kb esőmentes legyen
üdv bakker nem találom a service manualba a generátort ... valami service képet tud valaki nyomni fel? 99 es r1..... szerintem meghalt a generátor mert nem tölt legalább is teszterrel megméártem és csak 12,7 éa az nagoyn nem jo ... :S
mikor léptem be az időgépbe?
deja-vu-m van... mondtam h az már nekem nem jó, 5X kérdeztem h megyünk-e nem válaszolt senki, ezért mást szerveztem. Meg ne egy hetes időintervallumokban gondolkodjunk sztem... 2-3 hét múlva szervezzük meg, akkor mindenki úgy tudja alakítani a programját.
persze ha az a cél h ne menjek, akkor jó a jövő hétvége...
en sem szeretem
elöbb eszem halat,amit szinten gyülölök
olvastatok
http://www.tesztmotor.hu/muhely
/hogyan-mukodik-/fordulatszammero-kell-vagy-nem-kell.htm
l
-Tomcat R1
de hajrá, jó bulizást!
de 2-3 7mulva mar alsoörs van porondon
jmanoka kukk pohi oldalan
elötte jo?
vagy maradjon a kagylos kut a föutcan?
deja-vu-m van... mondtam h az már nekem nem jó, 5X kérdeztem h megyünk-e nem válaszolt senki, ezért mást szerveztem. Meg ne egy hetes időintervallumokban gondolkodjunk sztem... 2-3 hét múlva szervezzük meg, akkor mindenki úgy tudja alakítani a programját.
persze ha az a cél h ne menjek, akkor jó a jövő hétvége...
no seat for pasanger
ok
grillterasz az nem a szabadstrandon van?vagy a butiksoron van?
lessz siofok vagy nem?
en ott leszek
nyomok kv.fagyit,pancsit,vmi csajt,azt go home
elöbb eszem halat,amit szinten gyülölök
olvastatok
http://www.tesztmotor.hu/muhely
/hogyan-mukodik-/fordulatszammero-kell-vagy-nem-kell.htm
l