Na a sok agyalásba ba..tatok Zemának válaszolni! És én is kíváncsi vagyok! Akkor.................Lesz R1 tali? Ja és a busa jobb me" van rajta üzemanyagfogyasztásátlagotmérőkiskijelző!
Hát... Zema nem vagy egy Kazinczy, így valóban nem vettem észre a sorok mögött megbúvó iróniát... Jól elrejtetted az biztos! Majd még írok, hogy miben jobb az R1, de elrejtem a sorok közé... pl.: a busa a legjobb pályagép, vagy valami ilyesmi... Továbbra is okoskodó PetiFájter
Látom ezek a képek még lomtalanítás előtt készültek. Azt a két fehér-piros izét elvitték az orkok?
A busa meg ott van a salgópolc alatt, a babakocsi mellett....
Petifájter,
ne okoskodj! Vagy csak vedd észre a sorok mögött megbúvó iróniát és cinizmust. Légyszi mesélj még h miben jobb az R1!
Ha nem lennék tisztában vele, valszeg nem így nézne ki a garázsom.
Hú bammeg miről maradtam le tegnap este... Szeretnék pertut inni Zemával... Jobban motorozható a busa, mint az R1? Itt csak az egyenesekre gondoltál, mert avval a csuklós busszal nem szívesen rombolnék be pl. a sikánba... Sokkal szebb... izlések és motorok...
Egyre szebb az élet ....te meg csak óvatosan, mert szegény agárdi petinek is dedéék tuningolták a gépet aztán rossz vége lett. Persze nem a tuning meg a 200 ló hibája, de nem jól végződött az biztos......
Látom tanultál a ringes esetből.
Jó lett, bár még motoron nem próbáltam. de úgy tűnik fasza, még egyszer kösz. É legközelebb megyek még 5 kört a háztömb körül!
A busa meg ott van a salgópolc alatt, a babakocsi mellett....
jó lett a gerincvédő? ..mármint jó helyen van a tépőzár?
ne okoskodj! Vagy csak vedd észre a sorok mögött megbúvó iróniát és cinizmust. Légyszi mesélj még h miben jobb az R1!
Ha nem lennék tisztában vele, valszeg nem így nézne ki a garázsom.
Pohi!
Múltkor msn-en nem tudtam visszaírni. Sajnos nem a motornak lett baja...