Rendben. Igazából ugyanolyan mint a régi csak van benne IS. Meg az IS-nek van svenk funkciója is. Olyat még sose próbáltam. Na meg végre élesnek tűnik. Na majd meglátom.
Mi van ebben a topikban hejjj. Jön(ne) a tavasz, azt mindenkibe' túlteng a tesztoszteron, mert régen volt már az adrenalinparkban. Meg mindenki a Zemának nyal... hülye ámerikaiak
Töltöttem fel egy kis videót még a múltkor, inkább azt nézzétek, hátha ragad vmi Pastrana papától : http://docler.hu/video/10641
Nagyon jó volt az RR. A legsemlegesebb ezres amivel valaha mentem. Elég sokat csapattam Gabi RR-ével és nagyon tetszett, nagyon jó motor volt. Alul is erős, fasza fékek, jó a gyári kormány gátló, hidraulikus kuplung, stb... Az R1-ben sokkal durvábban jön meg az erő, az RR viszont nagyon harmónikus, észre sem veszed milyen durván mész. Meg hát a minősége az olyan mint a jaminak. szép hegesztések, illesztések, kíváló mínőség. Kapta az ívet rendesen, Lepence - Dobogókő - 2/A GP, kerék, sztopi, aztán soha semmi baja nem volt. Erőben meg aztán nincs hiány. Fasza motor nagyon. Én sokat filóztam h 06-os HRC RR legyen, vagy a Limited Edition R1.
Itt most a Hondáról érdeklődtem,hogy a 06-osban van-e már.
De egyébként Nekem is megfurdult már a fejemben,hogy beletetetem.
De akkor inkább becseréltetném egy 08-ra,csak ez már nagyon a szivemhez nőtt,csúszókuplung nélkül is.
Most akkor hogy?
Jobb szó most nem jut eszembe erre, pedig amerikában biztos tudnának
ozt me?csak nem arul vmit?
Töltöttem fel egy kis videót még a múltkor, inkább azt nézzétek, hátha ragad vmi Pastrana papától : http://docler.hu/video/10641
Nagyon kíváncsi vagyok milyen lehet az új OBI!
BR
Várom már!
De fasza nagyon!
Köszi a képeket, van vagy 5 dvd-nyi.
Itt történt meg aminek nem kellett volna!
Ez a kép(sorozat) megvan nekem?
Itt most a Hondáról érdeklődtem,hogy a 06-osban van-e már.
De egyébként Nekem is megfurdult már a fejemben,hogy beletetetem.
De akkor inkább becseréltetném egy 08-ra,csak ez már nagyon a szivemhez nőtt,csúszókuplung nélkül is.