Úgyhagytam! Nem lett volna értelme hozzányúlni ,többen mondták Ja azt említettem a múltkor hogy csak menet közben hallom ........................Lecserélem a sisakom a végén
Nem azért mondtam én örülök ha valaki megtudja venni a fullos cuccokat csak aki spórólni akar annak akarok segíteni.jó hogy elősször ruhára költöttél az fontosabb mint pár plussz lóerő.
Neeem
Nincs szó trendiségről,...egyáltalán.
Csak most ruházkodtam fel fullra és tetőtől talpig több mint 400.000HUF-ba került.
Úgy,hogy mindent olcsóbban vettem meg mint a bolti ára,vagy akcióban.
És még a kormánytelót is le akarom rendezni a szezon előtt.
És még olaj és levegőszűrőt kell cserélnem tavasszal,...ja és gumit elől hátul.
Nincs szó trendiségről.
Szia. ha elfogadsz egykét okosságot akkó mondom hogylehet spóróni.Ha mindent trendit veszel kipuff kb150péz,katalizátornélküli összekotő kb 30péz pc használt 40-50péz 4térképes beállitás 100péz sportszűrő használt v ujj 10-20péz az össz kb 350péz.namost nem trendi de nekem bejött kipuffba Race baffle kitt e-bayról 20péz, pc használt 40péz egytérképes beáll kb 40péz katalizátor kiflex helyére simacső beheggeszt 3 péz sportszűrő 15péz ez kb 118péz.Vagyis 350péz vs118péz trendi vagy nemtrendi
Gabcsi! Akkor biztos a 2000-es piros-fehér- feketében is gyöngyház a fehér! Ugye?