Nah, nagy szaktudású gyakorlott szerelő R1 tulajok! (ez most nem az új titánoknak szól, hanem a régebbi arcoknak)
Én nem vagyok nagy szerelő, csak húzom a gázt, meg ilyenek. De 20 év motorozás után eljött az idő, h vegyek szerszámokat...
Crova készlet, meg hasonlók. Szépen mondjátok most el, hogy milyen szerszámokat vegyek (nem röhög) . mekkora fejű Crovák kellenek, imbuszok, blabla... az általános dolgokhoz.
Szia Viking!
nem semmi képek. sajnálom a vasat :(
viszont örülök neki h nem lett bajod. Mert nekem vmi barom azt mondta h ott hagytad a fogad szóval örülök a meglepetésnek hogy egyben vagy Aztán óvatosan !
Öcsém azt nézte, hogy szétrobban a gixxer eleje, én pedig kecsesen elszállok.
Aztán realizálta, hogy a rohadék, terrorista, öngyilkos vadkan ott maradt előtte a földön, úgyhogy átesett rajta ő is.
De ott már nem volt tempó.
Szeva Bandee!
mentve a szám. itt az enyém: 06305475719
Aztán remélem már márciusban tudunk gurulni :) és össze áll a vas vettem hozzá pályaidomot akkor a telót kéne kicserélni csak nem tudom még hogy veszem ki meg hogy hol de majd megoldom. Február végére megérkezik a zsír új Gianelli dob is. A blokk már bevan karburálva a rezóhoz csak még új dobra nem volt zsém és a gyári van fent. Gondolom nem lesz baja ha felrakom .... mert majd át kell fúvókázni a karbimat mert nem tudta a Bálint Laci normálisan beállítani a hidegben Jah meg sikerült szereznem olcsón egy új MRA windshield sötétített dupla bubis plexit szóval most már nagyon egybe lesz a gép rakok képet a dobról kíváncsi vagyok mit szólsz hozzá. További szép estét R1 tulajok!
üdv: Kis Tuning
Csá.
Most mondták a hiradóban,hogy a kurmány állitólag eltörölné
a REG.ADÓT az új autóknál,a gazdaság élénkitése miatt.
Remélem az új motoroknál is.
Nekem -230 lenne.
Most kajáltam,lehet romlott volt a tej.
Én nem vagyok nagy szerelő, csak húzom a gázt, meg ilyenek. De 20 év motorozás után eljött az idő, h vegyek szerszámokat...
Crova készlet, meg hasonlók. Szépen mondjátok most el, hogy milyen szerszámokat vegyek (nem röhög) . mekkora fejű Crovák kellenek, imbuszok, blabla... az általános dolgokhoz.