sos kerdes
bar tudom az ordög nem alszik
felajanlottak 1 hasznalt öhlins hatso telot,jo aron.a kerdes mi romolhat el benne amit csak dragan lehet kicserelni
YA743 95ös rugoval?
Egyenlőre csak az időpontok ismertek, és hogy külön lesz indítva. A Yamaha nagyon titkolozik. Talán egygumis rendszer lesz Continental ha minden igaz. jó áron lesz. Ha megtudok valamit írom majd a forumra.
Hát én a Danger-ből vásárolt kormánygátlót a leírtaknak megfelelően húzattam meg nyomatékkulccsal melynek az eredmény az lett, hogy x km-er utál lötyögött a helyén, még, jó hogy észrevettem. Na ez után Ebecz László barátom meghúzta kézzel"3 Ebecz mértékegységgel" és nem volt gond vele többet. Pedig a cucc profi volt, én ajánlom a kézi meghúzást inkább vagy a leírtakon felüli nagyobb erejű meghúzást.
Optimate IV esetében csepptöltő üzemmódban, le kell húzni a motor kábeleit az akksiról ha benne akarom hagyni, vagy nem kell és csak simán rárakom a töltőt?
bar tudom az ordög nem alszik
felajanlottak 1 hasznalt öhlins hatso telot,jo aron.a kerdes mi romolhat el benne amit csak dragan lehet kicserelni
YA743 95ös rugoval?
Egyenlőre csak az időpontok ismertek, és hogy külön lesz indítva. A Yamaha nagyon titkolozik. Talán egygumis rendszer lesz Continental ha minden igaz. jó áron lesz. Ha megtudok valamit írom majd a forumra.
Ez évi R szériás kupáról van már valami infótok?
Eladó 2db YZF-R1!
1., YZF-R1 fekete 3500km 2008-as 2.350.000+regadó
2., YZF-R1 kék 3000km 2007-es 1.670.000+regadó
Nincsennek még forgalomba helyezve. Ha érdekel valakit hívjon.
lenne egy 99 -es R1 -re való gyári dobom és eladnám , ha esetleg tudtok valakit , aki érdekel .
akkor megtaláltok itt: aya@index.hu
kösz
Azért remélem nincs harag
Csak Gerivel szoktam beszélni,bár igaz telón és ezért történhetett ez ...elfeledkeztem róla
Optimate IV esetében csepptöltő üzemmódban, le kell húzni a motor kábeleit az akksiról ha benne akarom hagyni, vagy nem kell és csak simán rárakom a töltőt?
MilleRR!
Megváltozott az MSN címem,elméletileg már mindkettőtöket fel is vettem.
Csak Gerinél áll fent az a veszély,hogy esetleg rossz címet vettem fel.
MSN:chriss_r1@windowslive.com
Ja,a régi címet kérem töröljétek mert beszoptam onnan egy vírust ami haza is vágta a rendszeremet,ezért is lett az új.