100Nm az keves jo lessz az 150nek,nem auto ez.amugy benne vana a szervizkönyvben,vagy a pohi oldalan .
jo ha neha keznel van.
hütüfolyadekot cserelted mar?csodakat tud tenni,igaz oldal idomot le is kell hozza szerelni:)ellenörizted 1altalan?
zema#jo ha van 1/4 es keszleted,racsnis,amugy 3/8os jo.abbol pl önnyebb 14es diot venni(13asig van altalaba a 1/4es)
utanna van a 1/2,abbol kell a 07re 22es es 32es a kerekekre,fektarcsa 40es torx,imbuszra erdemes 1 keszletet aldozni,gyekran kell,olaj dugo 17es,csavarhuzo az jo ha van sokfajta,kicsi nagy rövid hosszu
Felejtsd el a Würthöt, hacsak nincs egy ötvenesed a készletre.
1/4 coll felejtős, mert kicsi. Fél coll, esetleg 3/8-ad coll kell neked.
A hátsó kerékanya 36-os, ez a legnagyobb, amit találsz a motoron.
Javaslom a King Tonyt, ebből darabokat is tudsz venni, a legkisebb nyomatékkulcs 15 ropi körül van.
100 Nm nyomaték kell a hátsó kerék meghúzásához.
Többféle átalakítót is tudsz venni, így elég 1-2 hajtókart venni.
mi pénz a készlet?
nem akarok 20,30 ezreket költeni erre, főleg hogy soha nem fogom használni. Ez amúgy sanszos. Most azért jött a szerszámvásárlási mizéria, mert ki akartam szedni az akksit. Az ülés levételéig eljutottam (volt egy ikeás imbusz a konyhaszekrényen, ami pont jó volt...), de aztán elakadt a tudomány. A gyári készletet nem tudom hol van, de nem is akarom azzal barmolni. Meg hol vegyek, milyen márkát? Betát nem veszek csilliárdért, meg snap-on-t se...
Nah pont erre gondoltam... Értem én h gőzgép, de mi hajtja? Tudom h crova kell, meg imbusz de mondjuk imbuszból 5-ös, 6-os, crovából meg mekkora? Meg mekkora kerékkulcs, meg ilyenek!
Az 1/4-es, meg 1/2-es közt mi a különbség? A fejel ugyanazok nem, ez a hosszát jelöli, vagy mi a pöcs?