Zema, ne játszd már hogy korlátolt vagy légyszíves . Egyrészt senki sem mondta, hogy többet kellett volna fizetned az 1 éve megrendelt cuccaidért, mint amennyiben megállapodtunk akkor, amikor még megrendelted, és annyi volt az ára .
Én annyit közöltem, hogy most (illetve kb. 3 hónappal ezelőtt) mennyire változott. Ez téged, mint rendkívül szimpatikus "fizető vevőt" egyáltalán nem befolyásolt volna anyagilag. Azt gondolom ezt akkor is sikerült felfognod, csak taknyolsz.
Egyébkét bármikor újrarendelem a kívánt cuccokat a számodra, ha az 50% át előre kifizeted. Amikért nem jöttél 1 évig, azokat a múlt hónapban eladtam. Remélem nem sértelek meg nagyon...
Szeva Bandee! Csütörtökön ott voltam az utcátokba gondoltam beköszönök mondom felhívlak erre nicns meg a számod az új telómba majd légyszíves vmikor csörges már meg vagy dobj egy smst hogy tudjam. kösz
Fújd ezüstre! A bordó alá úgyis ezüsttel kell aláfújni! Csak lakkba kell csiszolni és mehet a bordó meg stb. A matt feketét meg le kell takarítani mert nem jó ha alatta marad.
Én annyit közöltem, hogy most (illetve kb. 3 hónappal ezelőtt) mennyire változott. Ez téged, mint rendkívül szimpatikus "fizető vevőt" egyáltalán nem befolyásolt volna anyagilag. Azt gondolom ezt akkor is sikerült felfognod, csak taknyolsz.
Egyébkét bármikor újrarendelem a kívánt cuccokat a számodra, ha az 50% át előre kifizeted. Amikért nem jöttél 1 évig, azokat a múlt hónapban eladtam. Remélem nem sértelek meg nagyon...
Üdv: Kis Tuning
Alsóörs? Tavaly is voltál?
sbk-monza volna durva
alsoörsi harley
pancsiring-mgp
siofok
Van izgulás a kevés km.-es 1 gazdás kékre? Most rakom össze az iker tesóját, addig tessék eladni!