Kedves eregyesek!
Tudnátok segíteni abban, hogy a sebesség fokozatkijelző bekötéséhez, melyik vezetékről kell levenni a ford.számmérő jelét (rn12), vagy túrjam szét a műszeregységet és közvetlenül a mutató motorjáról vigyem ki a jelet?
Kösszcsi!
(Igaz,hogy nem tudom uralni a lóerőket /kedves Z3/, de egyszer még hátha megtudom tanulni! A jó papp is holtáig tanul.)
A szállitást megkérdezhetem.... de Hong-Kong-BÓL jön a cucc ugy hogy sima postával nem érdemes küldetni, mert kb 4 hét a szálitás és ha le nyulják MO-n akkor reklamálni sem tudsz ergo EMS-el érdemes szállitatni.
Ugye nyelv hiányában stb... Na mindegy, a lényeg... E46-os bömöshöz (faceliftes verzió, 4 ajtós) kéne nekem angel eyes. Méghozzá piros... Csak nem tudom használni azt a vackot. Lehetőleg maga a karika gyári lámpába, de ha egész projektoros lámpatest van az sem gáz... Köszcsíííí
Köszönöm szépen!
Tudnátok segíteni abban, hogy a sebesség fokozatkijelző bekötéséhez, melyik vezetékről kell levenni a ford.számmérő jelét (rn12), vagy túrjam szét a műszeregységet és közvetlenül a mutató motorjáról vigyem ki a jelet?
Kösszcsi!
(Igaz,hogy nem tudom uralni a lóerőket /kedves Z3/, de egyszer még hátha megtudom tanulni! A jó papp is holtáig tanul.)
Régen jártál nálunk!
Hogyan változnak azok a szívócsövek manapság?
itt meg ugy hogy hazhogymegy 62 euro
itt:
http://cgi.ebay.de/4-x-ccfl-an...
angel eyes
A szállitást megkérdezhetem.... de Hong-Kong-BÓL jön a cucc ugy hogy sima postával nem érdemes küldetni, mert kb 4 hét a szálitás és ha le nyulják MO-n akkor reklamálni sem tudsz ergo EMS-el érdemes szállitatni.
Ide klikk...
ez kellene neked....
E46 HEADLAMP
Vmelyik ebay-mester tudna nekem segíteni?