nem értelek. Én normál rendszámmal is tudok betyárkodni. Sőt egy 5perces elmezavarból következő állatkodás után a rendőrmocis utánam jött és levillogott. Szerintem megbecsülte hogy megálltam, normálisan állt a rendszám, volt jogsi forgalmi, és minden gecizés nélkül tovább engedett. Megéri basztatni a rendszámot? Szerintem nem. Ha akarnak úgy megvágnak mint a szart. Nekem eddig az jön le hogy a zsernyákfuti jobban bánik veled ha nem buzizol, még a szabálysértéseket is elnézi akár.
Bakker a képek nagyon gagyik az új R1-ről. A csávókák akrobatának jó lennének, de motorosnak kutyaütők eléggé . A térde már lent van, lóg a marha a motor mellett mint csita a fán, de a lábtartó bütyke még töb 10 cm-re van az aszfalttól..... . Erre meondják a nagyok, hogy nem a térdenek kell elérnie az aszfaltot, hanam az aszfaltnak a térdet ......persze én is így kezdtem, de egy új motor bemutató képein ez elég gagyin néz ki, persze csak szerintem. Ha én 122. utolsó senki tudtam jó gumival (pirelli supercorsa) a lábtartót húzni a ringen akkor ezek mit akarnak.......
Mi az ára az R 1-nek?
Attila