ja sracok
angel eyes az nekem is van elado,megvettem de ugy döntöttem hogy megsem rakom fel.erdekel valakit az szoljon.elvileg 07-08 ra valo de szerintem 04töl mehet ra
Áááá nem kell megtalálta az adatlapon. Nekem is olyan suomy-m van egy 160-as és egy 100-as taknyolást már kibírt és nem szakadt ki.....jó ruha, jól szellőzik, remek választás.
gondoltam megosztom veletek ugyan átépitett fzr am én cisnáltam a festéstől az átépitéstöl mindent de a lámpa az saját kivitelezés +xenon ugyan a vezetékek még a képen nincsenek elrendezve de nézzétek egészséggel
Szia dnor.
Igen Ő volt,gondolom megbeszéltétek.
Sajnos a tegnapi Mátra megviselte a vasat,az összes idom + lámpák,műszerfal,KO.
Szerencsére egy karcolás nélkül megúszta.( fel volt öltözve ahogy kell)
Jól láttad chriss! Mentünk egy lightos 500km-t,kellemesen elfáradtam.Én voltam az a fekete furcsa rendszámos! Majd legközelebb,havonta gurulunk az R-series klubbal erre arra.
Látalak benneteket!
Mentem Pestre kocsival,a 21-es főúton mentetek el mellettem.
Az eggyik R1-nek,ha jól láttam,le volt ütve a hátulja.
Kb.,volt vagy 10 R1,meg vagy 5 R6R.
Sőt most esik le a tantusz,hogy láttam a Te gépedet is,a rendszámod a keréknél!
Én utalással szoktam venni paypal nélkül. Eddig egyszer sem volt gond: az értékelése nem hiába olyan az eladónak amilyen (ha semmilyen, nyilván tárgytalan). 96% felett (többezer eladás), vagy 100%-os (néhány, de komolyabb értékű tárgy eladása) esetén nem aggódnék.
Felnimatrica?
Szia dnor.
Az egyik haveromat v.szinű érdekelné a két oldalidom,de tel.szám kéne,mert nincs neki net.
Ahogy látom 2002-es 03-as a tiéd.Neki is ez kell.
Köszi.
Értem....én is így voltam, a lakás miatt adtam el.......egyébként életem végéig ellettem volna vele. Dehát nem megy minden egyszerre nekünk dolgozó parasztoknak , amíg a földesurak lehúznak
A héten pestre költözök és kell egy normális kocsi... Ami most van, az is az, csak ugye szívódízel... Mindegy, a lényeg, h kettő nem megy egyszerre. A másik ok, h jövőre úgy néz ki, csak pályázni fogok. Oda pedig elég egy papír nélküli 600-as. Még nem 100%, hogy eladom, a szívem nem engedi , de gondolkodnom kell ezen a lehetőségen.
angel eyes az nekem is van elado,megvettem de ugy döntöttem hogy megsem rakom fel.erdekel valakit az szoljon.elvileg 07-08 ra valo de szerintem 04töl mehet ra
Így már mindjárt pofásabb az EREGY!
Mizu? Hágyra értetek haza Brnoból?
Igen Ő volt,gondolom megbeszéltétek.
Sajnos a tegnapi Mátra megviselte a vasat,az összes idom + lámpák,műszerfal,KO.
Szerencsére egy karcolás nélkül megúszta.( fel volt öltözve ahogy kell)
Majd meg szakatt a szivem,hogy nem lehetek közöttük/közöttetek.
Mentem Pestre kocsival,a 21-es főúton mentetek el mellettem.
Az eggyik R1-nek,ha jól láttam,le volt ütve a hátulja.
Kb.,volt vagy 10 R1,meg vagy 5 R6R.
Sőt most esik le a tantusz,hogy láttam a Te gépedet is,a rendszámod a keréknél!
Felnimatrica?
a szamom: westel 33.03.215
holnap meg vagyok, utana egy het "nyaralas" :)
Az egyik haveromat v.szinű érdekelné a két oldalidom,de tel.szám kéne,mert nincs neki net.
Ahogy látom 2002-es 03-as a tiéd.Neki is ez kell.
Köszi.