Calculator:
Szerintem akkor se ez a modi mint amit a buzibaratod eloadott! Kar, hogy nem volt itt Zema! O megmondta volna neki a frankot!
Mindenki volt kezdo.
En is kerdeznem, hogy:
Esoben nem csuszik?
Sokat fogyaszt?
Nem veszelyes?
Egyesben mennyit megy?
150-nel jon kerekre?
Aki001 egy igazi fasz!
Zseby meg maga az ordog!
Ja es az ilyen gyoker embereket az enduro topicban se kedvelik!
Köszönöm a hozzászólást Leslie.Ha sikerül elbartelezni az sv-t akkor felhívok egy két kereskedést is és persze megnézek 1-2 mocit ami magánszemélyhez köthető.Meglátjuk mit sikerül belőle kihozni majd..
Sziasztok!Tegnap bele-bele olvasgattam a témátokba,de nem nagyon akartam beleszolni!Sajnálom a srácot,mert feljött ide----regisztrált----és olyanok tanácsát akarta kérni akik személyesen tapasztalják a dolgokat az R1-gyel kapcsban!jol lehurrogtátok,hogy mit képzel magáról h ilyet megkérdez...inkább ti mit gondoltok?Nem istenek vagytok!szerintem ti sem ugy születtetek h a segget alatt volt a motor...valahol el kell kezdeni!Szegény gyerek be akar lépni a "klubba" erre sikeresen kiutáljátok a blogrol!Azt hittem h akik itt vannak azokban a motorozás imádata a közös...és az összetartás,de most már látom h csak az arcoskodás megy!És amugy visszatérve arra,h ki rontotta a színvonalat,azt hiszem h visszaolvasva egyértelmű h ki kezdte...nem áki001!És még jo hogy nem hagyja magát!Na mind1!De legközelebb gondolkozzatok h mit miért kérdeznek!és igaza van Leslienek,ahelyett h itt égettétek az R1-eseket mentetek volna inkább élvezkedni!
Ha picit értesz a motorhoz, azaz volt már új motorod és normálisan használva láttad 'fakulni', akkor tudod, mire figyelj. Tulajnál szintén ez, némi emberismeret nem ártalmas, pár egyszerű kérdéssel kipuhatolható a használat módja. Ekkor már nagy eséllyel elkerülöd a rossz vételt (ha nincs leküzdhetetlen vásárlási ingered mikor valami tetszik), anélkül, hogy lenne füled a zakatoláshoz, csörgéshez, egyébhez. Az, hogy R1-et vagy mást, ízlés dolga, de érdemes.
Szolj ha mesz a ringre! Viszek fenykepezot. Lefotozom a szemed en is.