Úgy tűnik. Az aksik nem szeretnek. A kocsim 3 év alatt 1* szopatott meg akkor is az aksi szart be. De a gondot már áthidaltam. Hiénáztam szerszámot ismerőstől, összeszedtem a tehetségem és kicseréltem az aksit. Már újra dorombol a kis drága.
Köszi. Vettem is egyet. Hogy jó-e azt még nem tudom, mert a csóka se tudta a boltban nekem meg semmi szerszámom nem volt, hogy kiszedjem a régit és elvigyem. A legjobb, hogy sík hülye vagyok az ilyesmihez szóval remek móka lesz kicserélni
A váltófénynél be kell állítani a BE és KI kapcsolási fordulatszámot is. Ha csak a bekapcsolási értéket emelted és a kikapcsolásit nem állítottad ennél magasabb értékre, akkor nem kapcsol be a váltófény.
Azért irtam, hogy előfordul mert énis jártam már igy, ahogy mondod reflexből toltam.
Ha mégsem ez volt és valami más miatt csinálta akkor csak idő kérdése hogy csinálja e ujra, de remélem csak ez volt a gondod!
Ezt már reflexből sem tudnám megmondani.
Most elgondolkodtattál. Lehet,hogy egyből lehajtottam a sztendert,reflexből
Nem tom,....de azóta semmi.Tökéletesen jó minden.
Most a váltásvillanóval vagyok szíváson,mert akárhogy csinálom,nem villog,de az tuti,hogy Én csinálok valamit rosszul,mert amikor ráadom a gyújtást,akkor felvillan,tehát jó.
Szegény MilleRR már tutira ki lehet akadva,hogy mindig"zaklatom"telefonon,minden hülyeség miatt.
Egyébként tegnap előtt találkoztam vele,ránézett a gépre,...szerinte teljesen rendben van.
Szerettem volna,ha fordul vele egy kört,de már akkor sörözött.És így nem ment vele.
Megnéztem az övét,....csak álltam és bámultam,mint hülyegyerek a moziban.
Nagyon kemény,rajta van minden földi jó,ami csak lehet.
http://www.kepesmotor.hu/bukos...
http://www.kepesmotor.hu
/bukos...
Kössz!
Erre nem is gondoltam.
Tud valaki 2004-es eregyhez eredeti levegőszűrőt elérhető áron?
köszi
A váltófénynél be kell állítani a BE és KI kapcsolási fordulatszámot is. Ha csak a bekapcsolási értéket emelted és a kikapcsolásit nem állítottad ennél magasabb értékre, akkor nem kapcsol be a váltófény.
Ha mégsem ez volt és valami más miatt csinálta akkor csak idő kérdése hogy csinálja e ujra, de remélem csak ez volt a gondod!
Most elgondolkodtattál. Lehet,hogy egyből lehajtottam a sztendert,reflexből
Nem tom,....de azóta semmi.Tökéletesen jó minden.
Most a váltásvillanóval vagyok szíváson,mert akárhogy csinálom,nem villog,de az tuti,hogy Én csinálok valamit rosszul,mert amikor ráadom a gyújtást,akkor felvillan,tehát jó.
Szegény MilleRR már tutira ki lehet akadva,hogy mindig"zaklatom"telefonon,minden hülyeség miatt.
Egyébként tegnap előtt találkoztam vele,ránézett a gépre,...szerinte teljesen rendben van.
Szerettem volna,ha fordul vele egy kört,de már akkor sörözött.És így nem ment vele.
Megnéztem az övét,....csak álltam és bámultam,mint hülyegyerek a moziban.
Nagyon kemény,rajta van minden földi jó,ami csak lehet.