Hát ez olyan furcsa dolog . Ha veled történik "miért vannak itt nem ezzel kellene foglalkozni" , ha más csinálja meg "miért nincsenek itt, hogy megbüntessék" . Nincs rá magyarázat . Ahol vagyunk azt látjuk, azt büntetjük, aki akkor és ott szabályt sért.......
Értem én. És nem arra céloztam hogy minden rendőr a köztörvényeseket üldözze. És az egysöröseket sem képviselem(én soha nem közlekedek ha megiszok egy pohárkával). A bajom az hogy nagyon rámásztak a a kisebb szabálysértésekre is, igaz erről nem a rendőr tehet! De arról már igen hogy értelmetlenül, olyan helyeket mérnek, ellenőriznek ahol nem igazán van veszélyforrás. Eközben a városban teli busz megy át a piroson úgy hogy már az elötte haladónak is piros volt, megyek a külsőben 60nal majd elrongyol mellettem egy kamion 90nel stb. És soha nem látok villanó kék fényt.
Amúgy motorral egyszer fizettem gyorshajtásért 63mal
Sziasztok!
Van egy csomó használt MOTORGUMIM.Nagyon szép állapotban NAGYON OLCSÓN eladók!(akár vágott slick is-nem szétpályázott,nagyon szép állapotúak és csak 15ezer ft-ig!)
Ha valakinek szüksége van valamilyenre,akkor a 0630 4 151-723as számon elér.
RENDELÉSRE ÚJAK IS VANNAK KELLŐEN ÁR ALATT :)
Mindenkinek kellemes hétvégét-és széles utat
Hát én sem úgy születtem, hogy az voltam, de pont erről van szó, mindenki azt szajkózza, nem ezzel kellene foglalkozni, hanaem a cigányokkal stb. betöréssel. Én foglalkozok azzal is, mert ha látom, hogy az urh valahová nagyon megy akkor megyek segíteni, legyen verekedés akármi. De ha azt mondom, hogy aranyapám közlekedési vagyok menjél panaszkodni a lopások miatt a közrendre vagy a bűnügyre akkor be vannak sértődve. Szóval remélem érthető az eszmefuttatásom.
Nekem meg az új kupakom van meg : http://www.helmets4u.co.uk/ima...
Még ehhez jön hozzá egy egyrészes ruha(várok ötleteket ), meg egy kesztyű. Arlen nessen, spidin meg a dainesen gondolkodok eddig.....
Nem gondoltam a clover ruháról hogy ennyire minőségi és jól átgondolt márka.
Csak ajánlani tudom nektek is.
Szeretnék késöbb egy egyrészes ruhát is.Csakis clover jöhet szóba.
Azért köszi hogy megnézted!
Attila
Amúgy motorral egyszer fizettem gyorshajtásért 63mal
Van egy csomó használt MOTORGUMIM.Nagyon szép állapotban NAGYON OLCSÓN eladók!(akár vágott slick is-nem szétpályázott,nagyon szép állapotúak és csak 15ezer ft-ig!)
Ha valakinek szüksége van valamilyenre,akkor a 0630 4 151-723as számon elér.
RENDELÉSRE ÚJAK IS VANNAK KELLŐEN ÁR ALATT :)
Mindenkinek kellemes hétvégét-és széles utat
Nem ezek, megpróbálok feltenni egy képet, remélem sikerül.
Attila
Az én javaslatom ruhára dainese vagy ez a clover
http://www.helmets4u.co.uk/ima...
Még ehhez jön hozzá egy egyrészes ruha(várok ötleteket ), meg egy kesztyű. Arlen nessen, spidin meg a dainesen gondolkodok eddig.....
Gondolom a hangja miatt cserélte LEEEEE!
Nem gondoltam a clover ruháról hogy ennyire minőségi és jól átgondolt márka.
Csak ajánlani tudom nektek is.
Szeretnék késöbb egy egyrészes ruhát is.Csakis clover jöhet szóba.
Használd hangosan!
semmi baj nem volt vele .sőőőőt
De most ez van....
Egy sárga GSX-R ről nincs véletlenül képed?
Sárga-fekete ruha, délelőtti A csoport.
Attila