Én csak akkor megyek ha szép idő lesz. Nem tudja vki lesz kint R125? És azt már a kinti üzenőfalon kérdeztem de ügye ilyen tesztnapokon a jogsihoz tartozó mocival lehet csak menni?
Hát nem...
A gyári Corsák vannak rajta, amik annyira nem rosszak amúgy. Ma voltunk Lepencén és csak a durvább kigyorsításoknal csavarta el, de pályázni nem mernék velük, mert nem tudom magam kontrollálni.
Zema:
Hat nem mondom, hogy nekem nem hianyzik a huligankodas, de en mar csak krosszban nyomulok!
Szep idok voltak! Gratulalok az uj gephez. Csodaszep!
Remelem klassz fotok szuletnek majd, mikor majd mesz is a palyan vele!
Voltam keszin, de mar nem lehet ott kerekezni, mert epult egy nagy bolt!
Sok sikert, hajra!
G
na fasza! akkor ott talizunk!
Lassan majd lesz normális gumi, aztán lehet küldeni a pályán. A filmet meg előre is köszi, a múltkori is már rongyosra néztem...
Mi szeged cityből 8kor indulunk 10körül már ottleszek de mivel esőt mond kocsival megyek és csak tesztmocizok bár ha nem lenne eső futóval elcibálnám a mocit is.Örülök hogy minden rendben már élesítem a kamerát és ha nem mész túl gyorsan benne leszel a TV-ben
ja-ja megyek, olyan dél körül érek ki szerintem. Te mikor mész?
De csak nézelődök, utcai gumival nem akarok menni, mert elkap a lendület és pofára esek...
Minden ok úgy néz ki, legalábbis az 1000 km alatt nem fájt semmim.
Nincs gáz nem vagyok sértődős csak nincs ki mind a 4kerekem .Szerintem próbáld meg Dannyboy-t vagy Mille R1-et a Dangerbikestől ő bizti tud segíteni www.danger.hu bár tuningal foglalkoznak de a yamahát kenik vágják.
Nem gáz Tomcat,csak amilyen az adj isten olyan az fogadj isten...,nem igy akartam kezdeni itt a pályafutásom elhiheted ! Elvégre ugyanannyi lovad van mint nekem ..?! Szoval örülnék ha értene itt valaki a villamossághoz,mivel nem Pesti vagyok ezért kurvára nem ismerek itt senkit..! A yamahába meg nem viszem mert azok azt sem tudják,h.elsején hányadika van.....
Szia beppo. nézd meg az előzményeket és neszívd fel magad inkább töltsd ki az adatlapod.Ha meg a tied az igazi akkor örülj neki és tartsd a nadrágodban én a csajokra bukom bocs.
A falfelé száltál le az ágyrol Tomcat,én segitséget kértem nem cinket barátom...,de ha neked csak elektromos van szivesen megmutatom az enyémet,h,milyen egy igazi...
Sziasztok! Bp-en tudnátok nekem egy jo és olcso villamosság szerelöt 04-eshez..,nem jo a hátsó lámpám és félek,h.valaki betalál egy pirosnál...! Előre is köszi.....
ja-ja, fura volt először kerekezni vele.
nem olyan elasztikus, mint az RN12, hanem érezhető teljesítménylépcsők vannak benn, kisebb az átmenet, agresszívebben jön meg az erő, ezáltal sokkal erősebbnek érezhető.
A csúszókuplung is vicces volt, először el is felejtettem h van benne, majd a szokásos mutatványt akartam beadni h visszarúgok pár gangot és szép nyolcast rajzolok a hátsó kerékkel, ehelyett nem történt semmi, csak egyenesen ment és megállt.
Nagyon tetszik, kiváncsi leszek milyen lesz pályán!
Egy viszont biztos, kényelmetlenebb. lejebb és előrébb van sztem a kormány, ami jót tesz az első kerékre gyakorolt súly miatt, de a csuklómnak nem annyira...
A gyári Corsák vannak rajta, amik annyira nem rosszak amúgy. Ma voltunk Lepencén és csak a durvább kigyorsításoknal csavarta el, de pályázni nem mernék velük, mert nem tudom magam kontrollálni.
Hat nem mondom, hogy nekem nem hianyzik a huligankodas, de en mar csak krosszban nyomulok!
Szep idok voltak! Gratulalok az uj gephez. Csodaszep!
Remelem klassz fotok szuletnek majd, mikor majd mesz is a palyan vele!
Voltam keszin, de mar nem lehet ott kerekezni, mert epult egy nagy bolt!
Sok sikert, hajra!
G
Lassan majd lesz normális gumi, aztán lehet küldeni a pályán. A filmet meg előre is köszi, a múltkori is már rongyosra néztem...
De csak nézelődök, utcai gumival nem akarok menni, mert elkap a lendület és pofára esek...
Minden ok úgy néz ki, legalábbis az 1000 km alatt nem fájt semmim.
Nekem is azt mondták, h ma másodika van és szombat!
Akkor mégse? Most akkor hogy van ez...?
De nem az egész motor, hanem csak a bal féktárcsa elektromos. kicsit lemerült és azt töltöm.
ezért van rajta a sárga hosszabbító.
Útban van:
- akra, lábtartó, PC, gumik
Rajta/benne van már:
- Öhlins kormánygátló, K&N szűrő.
nem olyan elasztikus, mint az RN12, hanem érezhető teljesítménylépcsők vannak benn, kisebb az átmenet, agresszívebben jön meg az erő, ezáltal sokkal erősebbnek érezhető.
A csúszókuplung is vicces volt, először el is felejtettem h van benne, majd a szokásos mutatványt akartam beadni h visszarúgok pár gangot és szép nyolcast rajzolok a hátsó kerékkel, ehelyett nem történt semmi, csak egyenesen ment és megállt.
Nagyon tetszik, kiváncsi leszek milyen lesz pályán!
Egy viszont biztos, kényelmetlenebb. lejebb és előrébb van sztem a kormány, ami jót tesz az első kerékre gyakorolt súly miatt, de a csuklómnak nem annyira...