Nem tudom, mit értesz "adapter" alatt, ha az emelőszemet, akkor az természetesen nincs benne az árban. De átmenetileg megteszi egy megfelelő méretű csavar is, ha erre nem szánsz még 5-10ezret. Mellesleg az emelőszem sokak hátsó villáját mentette már meg eséskor, tehát többnyire megtérülő beruházás.
Egyébként ezen az áron egy, a képen láthatónál némileg egyszerűbb kivitelű (nincs plusz merevítés benne) emelő kapható, a DangerBikes üzletében, a XIII. ker Gyöngyház utcában.
Tesóm! Naná, hogy a 2 Valter emelőn telel szegény, bár szombaton még lehet, hogy elgurulok vele egy mosóig, ha jó idő lesz még annyira.
Bent voltam ma a Harmatinál, mókás volt.
Bejött egy csávó akivel egyszerre vettük át a motorokat februárban. Ő egy R6-ot, én az R1-et.
Éppen hozta be büszkén a vasat 6,000-es szervízre és kérdezősködött h kicsit csúszkál a hátsó lehet h le kell cserélni a gyári gumit már...
Felismert és kérdezte, h cseréltem-e már a gumikat, mert hát ugyanakkor vettük át, gondolta én is csak a nyugdíjastalálkozóra járkálok vele...
Erre mondom neki, h ja volt rá példa, mivel 15,000 van benne, ezalatt volt 4 olajcsere, megevett 5 hátsót, 3 elsőt egy kuplungot (többek szerint ez az én hibám nem a yamaháé - ahogy nézegettem a képeimet elhiszem nekik...) és már totálkáros is lett...
több kérdése nem volt.
Szia!
igen, 2 új pár Michelin Pilot Power 2CT garnitúrám van (az elsők már a visszahívás utáni, új modellek):
Első 120/70 ZR17 58W TL
Hátsó 190/50 ZR17 73W TL
Ezek jelenleg a snowfoxnál 50,160 (első) és 70,752 (hátsó) pénzbe kerülnek, amiből Ők adnak 10%-ot. Tehát náluk durván 109,000 pénz a garnitúra. Na ennél én - és más hivatalos forrásnál is - olcsóbban adom ha tényleg érdekel...
Hmmm.... drágábbra gondoltam... Mondjuk így sem olcsó!
A Z750-nél erontottam, mert szép meg jó motor, de nem az én műfajom! Arról nem is beszélve, h 2,9-é sztem nagyon megérte az új R1 0kmrel! Nem gondoltam, h ilyen hamar leváltom a kawát, de a sors közbeszólt!
Ha a 2004-07-es modellekre való dupla dobokra gondolsz, abból a polírozott alu 204.900 Ft, a karbon és a titán pedig 255.900 Ft.
Ezekből az árakból 10% kedvezmény lesz decemberben, de psszzt, ez még titok!
Egyébként ezen az áron egy, a képen láthatónál némileg egyszerűbb kivitelű (nincs plusz merevítés benne) emelő kapható, a DangerBikes üzletében, a XIII. ker Gyöngyház utcában.
Tesóm! Naná, hogy a 2 Valter emelőn telel szegény, bár szombaton még lehet, hogy elgurulok vele egy mosóig, ha jó idő lesz még annyira.