he aranka ne beszéjé igy először is hogy jösz te ahoz hogy ilyet irj nekem másodszor hót bunkónak tűnteted fel magad harmadszor kurvára igy szedtem össze az összes cucco a gépemhez kibaszottul nem volt egy e mail se amire nem válaszoltam volna negyedszer kurvára nem magyarázkodom neked ha esetleg nem válaszoltam volna se.... ötödször még mindig bunkó vagy . szal erröl ennyit
Koszi az infot!
A kipuffogoval kapcsolatban, annyit, hogy nem konkretan erre a tipusra gondoltam, barmilyen lehet, csak gp tipusu es rovid legyen.
Udv!
Ez a típusú dob csak olyan gépekre van mint pl:az új R6-os, mert annak mint a képeden is látszik az a kipufogóvége csak és maga a dob az alsó idomnál van elhelyezve, ha jobban megnézed a képedet látod is a nagy dobozt. Kormánytelót tudsz venni 85.000-ért újjat a www.danger.hu -n. Nekem bevált.
bizony és idén azért nem ment a yamahának mert az r125-öt fejlesztgették az M1 helyett
amúgy meg poénkodik a srác a faszé" kell leugatni!sőt a legtöbb nagy motorost még TZRkével is meglehetne fogni ha lenne mersze pályázni és nem csak villogni vette volna a motorját,persze ez nem az itt jelenlévőkre vonatkozik
folyamatosan vergodsz, hogy ezt vennel, meg azt vennel, utana meg arra se veszed a faradsagot, hogy egy "kosz, majd meggondolom"-ot kuldj reply-ban...
Moci sajnos még ugyanúgy van mint volt, tiszta szarul is vagyok miatta...
És a moci?
A kipuffogoval kapcsolatban, annyit, hogy nem konkretan erre a tipusra gondoltam, barmilyen lehet, csak gp tipusu es rovid legyen.
Udv!
Nem hallotam még ilyen dobokról!
Erdekelne egy kormanylengescsillapito 2003-as R1-re.
Ugyanakkor erdekelne GP tipusu dob
amúgy meg poénkodik a srác a faszé" kell leugatni!sőt a legtöbb nagy motorost még TZRkével is meglehetne fogni ha lenne mersze pályázni és nem csak villogni vette volna a motorját,persze ez nem az itt jelenlévőkre vonatkozik
oké pálya függő, aláírom:) de akkor is..