ZGergo, sajnos csak 2004-esről van kép, de tökéletesen illeszkedik a gyári lyukba, és egy picit kidudorodik belőle.
És tényleg féláron van ahhoz képest, amennyit adnál érte, ha meglátod felszerelve...
Hát nem igen! Mert a műanyagon alul két ilyen ives hely van! Szóval úgy hogy jól is nézzen ki szerintem nem lehet megcsinálni! De amúgy minek erre egy kipufogó? Ez nem Fireblade! Ha viszon mégis össze tudod hozni akkor rakj fel képet! Kíváncsivá tettél!
Nincs esetleg képed erről a fajta indexről egy 02-03-as R1-en? Ez pont belefekszik abba a mélyedésbe, amiben a gyári van? Kell hozzá még külön ellenállást beépíteni?
Tudom, hogy Ti nagyobb járgányokban utaztok, de véletlenül nincs valamelyikőtöknek pdf formátumban felhasználói kézikönyve (manual) Yamaha robogóhoz? Fordítási referenciaként kellene.
Amennyiben lapul ilyen Nálatok, nagy segítségemre lenne, ha el tudnátok küldeni a tucsok(kukac)titan.physx.u-szeged.hu címre.
Bocsika koránfekvő koránkelő tipus vagyok . Dannyboy-éknál vettem a cuccost. de ugylátom már jelezték neked .hétvégén mindenki R1-n a mocijához és vigye el egy körre
2006. április 29-e egyik legszörnyűbb napja volt a motoros társadalomnak, elvesztettünk egy barátunkat (Juhász-Varga István (BugiR1)) egy balesetben ahol ő motorosként közlekedett, a balesetben vétlen volt. Akkor megfogadtuk mindent megteszünk azért, hogy minél kevesebb halálos baleset történjen az utakon. Kérünk, ha motoros vagy, esetleg vannak motoros ismerőseid, barátaid szeretteid, ajánld nekik e napot! Mely azoknak szól, akik tenni is akarnak a biztonságos közlekedésért. Mi magunknak kell megtenni az első lépéseket, ahogy már az életben ezt megtettük és járunk.
Motoros barátainkkal megalapítottuk a BIMO-t. Mely biztonság technikai napot tart az érdeklődőknek. Idén a Bács-Kiskun megyei Rendőr Főkapitányság szervezésében, Kecskeméten, a gokart pályán kerül megrendezésre április 21-én 9:00 órai kezdettel. Számos program várja az érdeklődőket (motoros szépség verseny, tombola, gyakorlati, elméleti oktatások) melyet a GONG Rádió egésznap élőben közvetít.
A napzáró eseménye testvérem motoros emlék felvonulása, ahol, mint egy összetartó család kegyeletünket rójuk előtte és az összes elhunyt sors társai előtt.
Ui.: Sajnos az ember csak akkor értékeli a dolgokat, ha már nincs, ne essünk ebbe a hibába! Előzzük meg a bajt.
Biztonságos közlekedést kíván a Bács-Kiskun megyei Rendőr Főkapitányság és a BIMO!
szia tomcat!
tetszik az első indexed. nem nagyítottam ki, de ahogy látom ennek nincs karja, befedi az idomon lévő gyári lukat teljesen? honnan lőtted, mennyi píz?
igazából engem annyira az se zavar ha nincs indexem hátul. max a zsaruk miatt cseréltetem ki a panelt.
06-os évjáratún cserélt vki első indexet? fehér búra létezik a gyárira? vagy teljes indexkar csere? mert nem tetszik a gyári sárga búra.
Átment a méledre a banner, várjuk a Tiéteket...