A YAMAHA mindenben jó! Amúgy most hétvégén kipróbáltam egy 1000 K4-est ,át volt programozva a vezérlő elektronika + egy Martin dob volt rajta! Így egy kicsit jobban ment mint az egyém de stabilitás és kényelem terén szerintem sehol sem volt! De ment mint a barom ez tény! Még mindig nyugodt vagyok a döntésemet illetően! :-)
Bocs hogy igy kozbevagok, de csak jobban kepben vagytok mint en... nincs valakinek elado megbizhato 2002-2003-as blokkja realis aron, vagy forrasa ilyenre?
Illetve ha valakit erdekel "99-es R1 nehany hianyossaggal (de muszakilag jo allapotban) aron alul....
Nem voltam, mert mátráztam Igaz veszélyesebb, de sokkal olcsóbb Május 1.-én, ha minden igaz megint lesz ingyenes pályanap........ha jól hallottam.......arra felmegyek.
Az is 2004-es.
Kinéztem egy 2004. 12. havit amibe 18000km van és elvileg nem volt törve. Nagyon sok ez a km vagy türhető?
Itt egy r1 blokk 2002 es. hívd fel.
Bocs hogy igy kozbevagok, de csak jobban kepben vagytok mint en... nincs valakinek elado megbizhato 2002-2003-as blokkja realis aron, vagy forrasa ilyenre?
Illetve ha valakit erdekel "99-es R1 nehany hianyossaggal (de muszakilag jo allapotban) aron alul....
30 33 03 215 vagy email
koszi
Mi kellene a 2004-eshez?