Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok zsolti vagyok megszeretném kérdezni ha yamaha r1 feszülség szabájzonak vane köze a szikrának
használtautón nem Te árulod?
Generátor és feszültség szabályzó már szinte minden behal....öregszenek sajnos.
Egyébként nekem más gondom soha nem volt vele.
Sziasztok!
2003-as évjáratról rossz tapasztalata van valakinek?
Jó néz ki grat
Köszi a válaszokat és az ajánlatot, de tudok rá én is jó forrást :)
a kép még a haza érkezéskor készült, azóta csak egyszer tudtam kivinni, nem bírtam ki h ne menjek vele:)
Képet kérhetünk!
Emelőszemes karistolhat a gumis nem. Utóbbit tudok eladót.
Gratula. Nekem volt mindkét fajta, szerintem mindegy melyik.
Sziasztok:)
Végre valóra vált egy régi álmom , és egy gyönyörű R1 tulajdonosa lettem.
Hátsó emelőt szeretnék hozzá, melyik a jobb, az emelőszemes, vagy ami a hátsó villa alá támaszt?
Üdv
Tudja valaki rn19be hány w-s a gyari telo olaj?
Egy picit elütötted az árát...
hupsz, kép lemaradt
Eladó a képeken szereplő Yamaha R1(1998-2003-ig passzol) hajtókarcsapágy(lila) szett. Összesen 8db azaz mind a 4 hajtókarra való. Gyári eredeti Yamaha csapágyak, 2 ki lett bontva a csomagolásból ahogy a képeken is szerepel. Téves rendelés miatt eladóak. Csak egyben a 8db, bolti ár alatt jóval.
ára: 25.000Ft/db
Sziasztok. Keresek 2004 Yamaha YZF-R1 (RN12) blokkot. Ami lepapírozható és jó állapotú. Akinek van vagy tud az kérem segítsen.

Köszönöm.
üdv ! 703781937 ez lemaradt vagy privátban
telefonszám?
Sziasztok! 2-3 mm vastag ontapados karbon kinezetu "foliat" keresnek, amibol tankvedot lehetne kivagni! Regebben vettem ilyet meterre adtak de mar fogalmam sincs rola hogz hol vettem.. Ha esetleg valaki tudna ebben segiteni, megkoszonnem. Udv
eladó. 56-os. fix 80 e ft. többit privátban.
Sziasztok
Valakinek nincs véletlen elfekvőben Yamaha R1 rn12 spot legszürő?
Kérdés! 07-08 as jószágnál van "alapjárat állító" (Throttle stop screw) csavar? Világos hogy a ecu vezérli, viszont r6-nál volt, és pályázásnál igen hasznos tud lenni.
Sajnos az nincs, de elvileg nem lehet baj.
Hővédő?
Szia. Igen, rendeltem már hozzá 3 méretet kicsi kínaiaktól. Darabja kemény 400 Huf, szal így biztos jó lesz valamelyik. A többiből csinálok csúzlit...