Köszi a válaszokat és az ajánlatot, de tudok rá én is jó forrást :)
a kép még a haza érkezéskor készült, azóta csak egyszer tudtam kivinni, nem bírtam ki h ne menjek vele:)
Sziasztok:)
Végre valóra vált egy régi álmom , és egy gyönyörű R1 tulajdonosa lettem.
Hátsó emelőt szeretnék hozzá, melyik a jobb, az emelőszemes, vagy ami a hátsó villa alá támaszt?
Eladó a képeken szereplő Yamaha R1(1998-2003-ig passzol) hajtókarcsapágy(lila) szett. Összesen 8db azaz mind a 4 hajtókarra való. Gyári eredeti Yamaha csapágyak, 2 ki lett bontva a csomagolásból ahogy a képeken is szerepel. Téves rendelés miatt eladóak. Csak egyben a 8db, bolti ár alatt jóval.
ára: 25.000Ft/db
Sziasztok! 2-3 mm vastag ontapados karbon kinezetu "foliat" keresnek, amibol tankvedot lehetne kivagni! Regebben vettem ilyet meterre adtak de mar fogalmam sincs rola hogz hol vettem.. Ha esetleg valaki tudna ebben segiteni, megkoszonnem. Udv
Kérdés! 07-08 as jószágnál van "alapjárat állító" (Throttle stop screw) csavar? Világos hogy a ecu vezérli, viszont r6-nál volt, és pályázásnál igen hasznos tud lenni.
Egyébként nekem más gondom soha nem volt vele.
2003-as évjáratról rossz tapasztalata van valakinek?
a kép még a haza érkezéskor készült, azóta csak egyszer tudtam kivinni, nem bírtam ki h ne menjek vele:)
Végre valóra vált egy régi álmom , és egy gyönyörű R1 tulajdonosa lettem.
Hátsó emelőt szeretnék hozzá, melyik a jobb, az emelőszemes, vagy ami a hátsó villa alá támaszt?
Tudja valaki rn19be hány w-s a gyari telo olaj?
ára: 25.000Ft/db
Köszönöm.
Valakinek nincs véletlen elfekvőben Yamaha R1 rn12 spot legszürő?