Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem szokni kell a kinézetét picit, de még mindig a legszebb japán ezres! A kawa 2004-ben a Suzuki 2005-ben csinált utoljára szép ezrest! Persze ez lehet csak nekem csípődött be!
láttak messziről egy MV agustat nemtudom az se szép de annak még talan még mindig motor formája van nem ez a ledes-projektoros-vasember-ürhajójmotor kinezete
De jó neki Nekem a panigalen kívül az r1 jön be a legjobban, de sokaknak tényleg nagyon nem tetszik. Én az új gixerrel vagyok így, nem értem hogy gondolták ezt a fejidom-lámpa dizájnt
Ne is emlegesd, eltököltem egy jó üzletet mikor még 336 volt, most meg már 30cal több...
Ha annyi pénzem lenne amennyit elmotoroztam...elmotoroznám
Egy haver most vett összel ujan.még bejáratos de a formaja nagyon nemjön be nembirok vele megbaratkozni.de technikailag top.bár aza helyzet új motorok panigale kivetelevel mind okádékok
Ja szar fontnak koszonhetően igazaból ezis annyi
Tudni kell jó forrást találni ;) Én mindent erről az oldalról rendelek. 1800euro (na jó, akkor 500-550e) alatt megvan a pár:
https://www.omniaracing.net/en...
https://www.omniaracing.net/en...
Nem tudni mit hoz a jövő... :)
Állítólag a karbon kurva jó, de az ára is olyan, bár nekem nem tetszik a kinézete. Milla körül van a szett ha jól emlékszem. Magnéziumot gondozni kell, 2 évente vissza kellene küldeni a Marchesininek vizsgálatra és festésre. Kiegyeznék egy alu szettel, 450-500 körül már ki is jönne a pár
Lesz következő is? :) Nálam nagy kedvenc az új, főleg anniversary sárga feketében. Csak utcára nem a legideálisabb
Lenne rá lové carbon vagy magnézium kereket tennék rá!
R1 történelem :))
Nagy kopé vagy
jó cuccos az tuti bár én felnire nem költenék annyit.r1 sp is azzal jött gyárilag aminek már ugye gyárilag csuszokuplungja van tudod nemugy mint rn 19nek {oy1
ezt is csak szervizeltem...........külalakra bejött, fék is jobb a suzukinál...de ahoz képest hogy 1000-res,nem voltam elájulva..............na most meg köveznek páran alul nemsokminden van benne de 9000 után már érezni az erejét........vannak rajta jó megoldások,első futómü,hátsó ugyszintén.......a váz is kivan merevitve rendesen,és pl nem kell le engedni az olajat egy generátor tekercs csere miadt ...........mna,és te mit nyüzöl? csak a ZX10-et?
Mégis R1-ed lett? Szerintem a legszebb színösszeállítás a mostani motorok között.
Döfi! Nekem is nagy vágyam egy szett arany Marchesini a k5re
Én ilyen időbe már nem erőltetem
Szép a piros,szép a fekete...de az arany
Majd a fékpor megoldja...
Es ma ment vki vmerre, igy mondhatni utoljara? Vagy mindenki a klaviaturat koptatta a koptatoja helyett? ☺
nem rossz a piros felni.......de a fekete szebb