Koszi itt is a valaszod! Marad gyari es inkabb eltankolom jovore az atepites arat. Majd 10 ev mulva mikor 40 leszek meg lecserelem talan egy kenyelmesebb mocira. B.U.E.K minden motoros baratomnak es R1-es markatarsamnak
nem fogod le műszakiztatni. ismerősöm pont most fogja vissza építeni műszaki vizsgára a motorját mert naked motorként használták/ja de a műszaki vizsgán kérik hogy legyenek rajta az idomok a futómű és a fék is eredeti legyen, az eredeti fékmunkahengereket futóművet , sőt az eredeti légyszűrőházat is kérik a motorra, tehát a sport légszűrő sem engedélyezett. kipufogó is eredeti kell legyen. miután vissza építi és levizsgáztatja újra naked motor lesz belőle 2 évig. ez egy ilyen folyamat ebben a koszlott országban.
Sziasztok! 2005-os evjaratu Yamaha R1-em szeretnem kesobbiekben full naked geppe epiteni. Eladni nem fogom igy szoba sem johet az eredetileg naked testvere.Arra vagyok kivancsi,hogy miutan atepitem es mindenbol E betus alkatreszt hasznalok a muszaki vizsgan at fog-e menni vagy ott nezik a motor gyarilag milyen idomos es mikent nez ki? Hogy is van ez???? Koszi elore is! Ilyesmire gondoltam mint a kepen szereplo alany. Kerdesem feltettem mar a motorepites forumban is.Remelem nagyjabol egybehangzo lehetseges vagy kizart,hogy lemuszakizik velemenyt adtok.
Sziasztok! Valaki elmondaná mi értelme van gyári motorvezérlővel (értsd. nincs power commander vagy egyéb) kiiktatni a katalizátort? Ha viszont van értelme akkor valakinek esetleg eladó? Köszi!
Hát igen, ott én is nézte, de sajnos a szín nem passzol. Mondjuk a fehéret is tuti fújatni kellene, nem hiszem hogy a kicsi sárgák a gyári minőségű gyöngyház fehérrel dolgoznak...
Sziasztok! Valaki szerzett már ilyet RN19 hez? (Csz: 4c8-w0771-25-00) Tőlem után gyártott is lehet, nem kell eredeti horror áron, viszont én csak fekete fehéret találtam.
lefoliáztattam :-)