Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy eladó bukógombám 2004-2006 R1-re akit érdekel!
Tavasszal nincs kedvetek találkozni???
motorra !
Koszi itt is a valaszod! Marad gyari es inkabb eltankolom jovore az atepites arat. Majd 10 ev mulva mikor 40 leszek meg lecserelem talan egy kenyelmesebb mocira. B.U.E.K minden motoros baratomnak es R1-es markatarsamnak
nem fogod le műszakiztatni. ismerősöm pont most fogja vissza építeni műszaki vizsgára a motorját mert naked motorként használták/ja de a műszaki vizsgán kérik hogy legyenek rajta az idomok a futómű és a fék is eredeti legyen, az eredeti fékmunkahengereket futóművet , sőt az eredeti légyszűrőházat is kérik a motorra, tehát a sport légszűrő sem engedélyezett. kipufogó is eredeti kell legyen. miután vissza építi és levizsgáztatja újra naked motor lesz belőle 2 évig. ez egy ilyen folyamat ebben a koszlott országban.
Sziasztok! 2005-os evjaratu Yamaha R1-em szeretnem kesobbiekben full naked geppe epiteni. Eladni nem fogom igy szoba sem johet az eredetileg naked testvere.Arra vagyok kivancsi,hogy miutan atepitem es mindenbol E betus alkatreszt hasznalok a muszaki vizsgan at fog-e menni vagy ott nezik a motor gyarilag milyen idomos es mikent nez ki? Hogy is van ez???? Koszi elore is! Ilyesmire gondoltam mint a kepen szereplo alany. Kerdesem feltettem mar a motorepites forumban is.Remelem nagyjabol egybehangzo lehetseges vagy kizart,hogy lemuszakizik velemenyt adtok.
Sziasztok! Valaki elmondaná mi értelme van gyári motorvezérlővel (értsd. nincs power commander vagy egyéb) kiiktatni a katalizátort? Ha viszont van értelme akkor valakinek esetleg eladó? Köszi!
Nem egy nagy összeg.
Köszi! Kibogarásztam sevice manualból, ott 13ezret ír. Jobb ha kicserélem fene tudja mióta van benne.
20000 km sztem.
Sziasztok! Gyertyát milyen időközönként érdemes cserélni? Vagy ha jók amik benne vannak érdemes e egyáltalán cserélni?
No, az nem is akkora baj. Lehet lefújatom az ülés színére és meg is vagyok. Köszi!
Így nézz ki
Nem is bör van rajta meg nem is műbör, anyagában van bőr hatása. Lefotozom
Hat a muanyaggal meg nem is lenne baj. Inkabb a mubor ami aggaszt. Szinben valszeg elutne az ujraborozes...
Szia zolimotor@gmail.com de már megírtam az árat privátba.
Hatso uses erdekelne tudsz adni egy elerhetoseget?
De sajnos szet van, vagyis igy vettem, a belső műanyag es talán a segédvázba is van egy pici, bal oldala lejjebb van
Ez is fekete :-)
lefoliáztattam :-)
Hát igen, ott én is nézte, de sajnos a szín nem passzol. Mondjuk a fehéret is tuti fújatni kellene, nem hiszem hogy a kicsi sárgák a gyári minőségű gyöngyház fehérrel dolgoznak...
Ebay ről rendeltem, mondjuk nem ilyen színűt. De viszont passzol a motorra nem eset le
Üdv 07-évj-hoz alkatrészek csak amik a képen vannak illetve egy hátsóülés 04-06-évj-hoz eladó.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Sziasztok! Valaki szerzett már ilyet RN19 hez? (Csz: 4c8-w0771-25-00) Tőlem után gyártott is lehet, nem kell eredeti horror áron, viszont én csak fekete fehéret találtam.
Én felraktam a ducati 1098-ét de faragni kellett az ülésen is. Szerintem nem érdemes belekezdened, hacsak nem törted szét teljesen a sajátodat.
Üdv, vki 02-03 r1 en cserélt már komplett farokidomot másra? Ha igen hol? Tudtok e ilyen helyet ahol vállalnak, köszi