Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

7100
10w40
Sziasztok. Nos csak sikerült beszereznem egy RN19-et. Kérdésem: Milyen olajat használtok hozzá? Az majdnem egyértelmű hogy full szintetikus, az is majdnem hogy 7100 vagy 300 motul. Node, 10w30, 10w40, 15w50? Köszi!
Halihó! Van itt olyan ember aki szerelt már rn12-re rn19es faridomot? Mennyire lehet bonyolult szerintetek?
Holnap ranezek!
Lehet az is, japan mernokok terveztek :)
FORTUNATOR ÉS REALBALU keressetek meg és jelöljetek be facebook!

Petrov Balázs
köszi :)
Azon eszeltünk a szerelő cimbimmel, hogy lehet direkt laza hidegen igy van helye tágulni ha melegszik. Lehet baromság
En meg nem talalkoztam olyan R1-el, aminek ne csorgott volna a kuplungja, tobbet is megneztem vetel elott.
(Nekem ha melegszik halkul es, ha sebessegbe teszem meg is szunik a kis zaj)
ebbe sincs több Km-er...........ez is lusta volt és csak gázzal indult de a problémát megoldotta az inyektor szinkron.........viszont a kuplung az egy elbaszott dolog benne........látod azt a 6db csavart ami a belső kosárban van? mna az a bibi,nem csavaros vagy fix,hanem levan könyitve a vége és bele van préselve,az egész terhelés azon van és ki szokott kotyogósodni,mna az zörög,majd csattog és rosszabik esetben ki is szakad........azokat nyomtuk meg présen hogy a benne lévő vége tömörödjön,lapuljon,de nem életbiztositás,azt hiszem az FZ vagy valameik korabeli tipust monták hogy jó az R1-be a kuplungja,ugyan az de más megoldás
Szia! Nálam dettó ugyanez jelentkezett, 07 RN19 csörög ha behúzom a kuplungot, valamint el van kissé lustulva a motor, de a kuplungja elvileg nem csúszik.
Írod, hogy ez a csörgés típushiba, most akkor 20 ezrenként komplett kuplungcsere?...nincs sok a motorban, 25000. Ha így megyek vele milyen károkat tud okozni? A gyenge teljesítményre valami magyarázat, ötletek...? Köszi a választ!
Nem! Csak kérdeztem.
Erre gondoltam
Sziasztok! "judder spring" ről hallott már valaki? Az első lamella között lévő alátét és kónuszos rugó. Azt tuom, hogy a szétválasztásban van szerepe, de az enyémben gyárilag nincs. Nem is választ szét rendesen a kuplung.
Nem ! Miért? a tiéd szétesett??
Volt már olyan hogy széteset a kuplungja valakinek?
Olyan amit forgalomba is lehet helyezni!
Sziasztok.

Van valakinek elfekvőben 2004-es komplett R1 (RN12) blokk?
Köszönöm az infókat. Erről vélemény? http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1-10669703
(a csúszásnyomot a bal oldalon én is látom, de nem tűnik vészesnek...)
Ne legyen törött, tps, kuplungja ne zajoljon.
Szerintem ennek a tipusnak nincs hibaja :)
Sziasztok!
Eladó sorba került motorom szezon végi áron, ha valaki vásárláson töri a fejét érdemes megnézni!
Generátor típushiba megoldva egy újfajta gyárilag javított/erősített mágnesezésű generátorral (120)!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Jó választás az RN19.Nagyon jó gépek .Nem fogsz csalódni benne.
Sziasztok! Mostanában szeretnék egy RN19-et vételezni, és ezért kérdem hogy milyen típushibákra figyeljek, illetve mi az amit érdemes megnézni jobban. A segítséget előre is köszi!
05évj-hoz gyári leömlő 15e ft-ért eladó érd:zoli_motor@freemail.hu