Elveszett a színkód ? Mert a "kesztyű" tárolót felnyitod ott szokott lenni egy kis cetlin a kód ! Nem tudom mennyire segít de hátha itt megtalálod : http://www.cyclecolor.com/ID33.HTM
Biztos van rá, de jobban kereseik az rn19 (2007-2008) modelleket. Felnek az rn22 szervizelesetol. Mondjuk volt egyhez szerencsém, ha valaha lesz még R1-m esélyes a Big Bang!
Igen, még mindig nagyon szép! Tavaly télen szétkaptam és átment egy nagy szervizen... Lánc, gyertya, folyanékok, fékek, plusz egy PC3 quickshifterrel!:) Vigyázunk egymásra! A kipufogót hagytam a "gyárit", csak kikerült belőle az exup is! A hangja gyönyörű így is, a rendőr meg nem cseszeget!;)
Üdv mindenkinek,egy kis segítségre lenne szükségem,egy 2004-es r1-et kellene gyári piros/bordó színre újrafújni de a színkódot nem tudom,esetleg van itt olyan aki tud ebben segíteni?
Köszönöm a segítséget! Képet mag csak sajna köv 7 vége fele tudok, mert most épp átnézik, és átírják, meg eredetvizsga meg ilyen fa**ságok. Amint megkapom teszek fel képet. ;)