Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit ér a kód ha nincs Rezept
Szia Petya
Pedig kényelem szempontjából tracer a nyerő! Tartsd meg az asszonyt, vagány csaj lehet!
Mt09 en eszeltem én is, de asszonyka nem engedi csak ha ez mellé veszek
Nem, jövőre még vele gurulok, de utána valószínű mt09 tracer állja a helyét!
Elveszett a színkód ? Mert a "kesztyű" tárolót felnyitod ott szokott lenni egy kis cetlin a kód ! Nem tudom mennyire segít de hátha itt megtalálod : http://www.cyclecolor.com/ID33.HTM
rn19el több a gond mint rn22vel
El is adtad?
Mit értesz az az alatt, hogy félnek a szervízeléstől?
Biztos van rá, de jobban kereseik az rn19 (2007-2008) modelleket. Felnek az rn22 szervizelesetol. Mondjuk volt egyhez szerencsém, ha valaha lesz még R1-m esélyes a Big Bang!
Köszönöm!
Azt a kerdest tennem fel itt hogy szerintetek milyen kereslet van magyarorszagon 2010 es big bang r1 re es vett e valaki mostanban ilyet
Kedvenc színem! Gratula hozzá!!!
Igen, még mindig nagyon szép! Tavaly télen szétkaptam és átment egy nagy szervizen... Lánc, gyertya, folyanékok, fékek, plusz egy PC3 quickshifterrel!:) Vigyázunk egymásra! A kipufogót hagytam a "gyárit", csak kikerült belőle az exup is! A hangja gyönyörű így is, a rendőr meg nem cseszeget!;)
Amikor én fújattam, a motort, a festékboltban, katalógusban meg volt nekik a kódja. Ott lenne érdemes megkérdezned, ahol vásárolod a festéket.
Köszi az infót! Egyelőre nekem is csak hidegen zörög, hallottál már olyanról akinek ki is szakadt?
Üdv mindenkinek,egy kis segítségre lenne szükségem,egy 2004-es r1-et kellene gyári piros/bordó színre újrafújni de a színkódot nem tudom,esetleg van itt olyan aki tud ebben segíteni?
Még mindig nagyon szép a motor!. A kipufogót lecserélted?
10w40 bocsi
Nekem rn12be a 10w400 300-as motul vált be!
Köszönöm a segítséget! Képet mag csak sajna köv 7 vége fele tudok, mert most épp átnézik, és átírják, meg eredetvizsga meg ilyen fa**ságok. Amint megkapom teszek fel képet. ;)
Gratulálok hozzá.Sok balesetmentes km t kivánok nektek. 10w40 est
Képet kérünk