Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én vettem a kawámra tőle. Mínőség érték arányba tök jó! Nem egy puig, de árba sem!
Motorplexibolt.hu én innen vettem,nevenincs márka de teljesen jó ;)
Köszi szépen :)
Mit lehet tudni a plexi márkákról? Melyiket vegyem meg a motorra? Givi, Mra vagy Puig? Az ebayes kacatokban nem hiszek! Tapasztalatokat kérek R1-re!
Hello 3.8l :-D
Ilyet nem tud valaki
Sziasztok.2003-as R1-be mennyi olaj kell? Tudom hogy hülye kérdés,meg hogy ott van rajta a kis kémlelő ablak,de azért mégis.Köszi
Kèpet tudok küldeni email címre vagy messengeren ha adsz nevet :-D
Sziasztok lenne egy YAMAHA R1 2001-ES hátsófelnim eladó nagyon jó állapotban van ha valakit èrdekelne keressen telon 06304736900 ÁR.:23000ft
sziasztok. Lenne valakinek RN12-re Titan dobja eladó? Yoshimura, Micron, stb. köszi üdv
Mi a hülyeség hogy szétesett ??? Mérnök ja gratulálok de fizetésed havi 100000 ,na ismerek olyan mérnököt aki 11 ev alatt végezte el az egyetemet,es főorvost akit 5 ev utan vettek fel egyetemre
Megkérdezhetem mi mibe fájt?! Neked kellett mind a kettőt vagy csak az egyiket?!
Sziasztok.2007-es r1-be keresnèk katalizàtor kivàltò y csövet ha tudtok szòljatok lègyszives.előre is köszi gabi
Mérnöknek nem magyarázod meg a hülyeségedet.
Gyárit :-)
Mar lattam szétesett r1 szerelonek,csak tudom ha lattam es 10 évig azzal motoroztam,hogy ki az idióta az masik lapra tartozik,
Ja ja te tudnad milyen Az idealis egester mär reg s MotoGP Motorokon dolgoznál {oy3)
Es a 98-99 eseknek nem a fék es futómű a fő bajuk hanem a levegő ,merthogy nem kap eleget

A szinted latom hozod
Kimondta hogy tiltáson használták?! Ne legyél már idióta, főleg hogy fogalmad sincs az ideális égéstér alakjáról. 5 szeleppel csak bonyolultat tudnak csinálni jót nem. Nem támadás a legtovább megtartott motorom a 99-es R1-es. Persze a gyári fékkel és rugóstagokkal ingyen se kéne.
Hmmmm ...gyárit?
Ma cseréltem generátort és fesszabalyzot 2002 R1-en, nézd meg jól az e hibás. Lehet fesszabalyzo is vagy mindkettő.
Sziasztok!
2008-as R1-be utcai használatra milyen első fékbetétet ajánlotok?
Köszi
Úgy néz ki megallt a 2002es R1embe a generátot, mert nincs töltésem. Hol lehet "jó" árba venni hozzá?! Mennyibe fáj kb.?
Szia Jóco .Nem eszi nekem se pedig az enyimben már 36 ezer van .Milyen olaj van benne?