Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen farmer......
Van egy olyan gyanúm, hogy ebből műbőrcsere lesz, ha mindenáron zavar. El nem tudom képzelni mitől jöhetett létre ez a festék-probléma!
Üdv!

Van egy 2006-os R1-em.Nincs elég töltés,az akksi új.
Pest környékén hova tudnám elvinni,megbízható szerelőhöz?
Köszönöm a segítséget.
Farmer?
nezd ,,, a kepet
100% .. valami festek meg feketedet az egesz es kozel nezed apro pontocskak vannak rajta megprobalok fotot kesziteni csak anyire ego piros kepen nem igazan latszik ,de elobe erosen sotet
1.6 mm a minimális profilmélység.....a szabályok szerint, ekkora méretű kerekek esetén...
A nagyobb kerekek mint mondjuk egy nyerges vontatóé annak 3 mm a minimum.
Érdekességként leírom:
Pirelli Rosso II 195/55-ös hátsó gumim közepén a profilmélység kisebb mint 0,95mm a futófelület közepén. Mikor az osztrák rendőr megmérte ~7500km volt a gumiban, most ~300km-el több van benne. A kopásjelző a gumi többi részén még OK. A rendőr olyasmit magyarázott, hogy Ausztriában a futófelület közepén minimum 1,2mm-nek meg kell lennie. Rendes pali volt, nem volt bünti. Pedig az E betű nélküli Yoshimura volt fenn - igaz a hangtompító betét be volt rakva.
Néha megtekerem a szarvát, de alapvetően nyugis tempóban szoktam menni. Az előtte lévő Corsa ~5000km után nézett ki így.
Biztos , hogy az festék, és nem az anyag vesztette máshol a színét?
Hat nem tudom ha hipo jo vagy nem de en benzinel is probaltam basza meg es nem job ki ......
Üdv 04-évj injektorsor 20e ft-ért eladó.Érd:zoli_motor@freemail.hu
Hipo-t csak a legvégső esetben.
A Hipo is lug, ha jól tudom.
meg probalom ,.. kivancsi vagyok ., gondoltam probajam meg aktiv habal .
szerintem feher lesz belole a szint a hipo csak kiszedi
A hipo biztos leszedné csak a bőrfesték megmarad-e. Próbát kell végezni nem látható helyen.
Javaslom: egy papír zsebkendővel felitatott benzinnel, esetleg benzollal meg kellene próbálni, mert nem hiszem, hogy a festékanyagot a lúg oldja.
igen probaltam az ultradermel .. es meg fektisztitoval is semi ..... nem tisztul
Ultrával próbáltad? A csizmát azzal szoktam.
sziasztok ,

na lasuk ki tud ebben segiteni ?

az ulest hogyan lehet kipucolni ? ez mintha valami festek lenne gatyatol.. vagy a tok.. tudja de nem tudom semivel meg tisztitani ,,,

koszi
A blokk is eladó belőle. 11-es sűrítés minden hengerben. Keress meg telefonon keresztül!
Igen nekem van ilyen rugóstag, piros rugóval! A többit privátban!
RN19-hez van valakinek gyári vagy akra/yoshi kipufogója jó áron? Érdekelne Bigbang gyári bukógomba vég(műanyag kopó rész) sértetlen állapotban.
Sziasztok! Esetleg van-e valakinek elfekvőben egy hátsó rugóstag 07-08 as R1 hez?
Szia
Eloszor is koszonom
Masodszor engem inkabb csak a motorja erdekel belole kompletten. De ha a csunderlicsabiek epitettek akkor megkerdem ot mire emlexik.
Udv