Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem az ugyanolyan felépítésű, mint az RN12-é, márpedig akkor csak le kell fúrni a díszvégek szegecseit, aztán az azzal eltakart kipufogóbetétet és a kipufogópalástot összefogó ponthegesztéseket + utána kihúzni a kipufogóbetétet, a díszvég és a dobba bemenő csonk közé a megfelelő hosszra alakított perforált csövet + hangtompítóanyagot be a palástba, a díszvégekkel szorosan illesztve (hogy ne lötyöghessen) a végeket visszaszegecselni.
Szerintem az bénázásból eltört fúrószárakkal együtt sem került 5000 Ft-ba, és ez volt az egyik valóban érezhető tuning a volt gépen - ami bármikor visszaalakítható a gyári állapotba.
De, ha venni akarsz, biztos lesz ajánlat itt vagy a képesmotoron.
Yamaha r1 2007
Sziasztok!

RN19-hez szeretnék venni sportkipufogót. Dob kellene csak. Valakinek nincs véletlenül eladó?
Én 195/55-el járok. Igaz, hogy nem gyári a hátsó sárvédőm, de ott így is igen kicsi hely maradt. (RN12)
Mindenesetre a következő gumim gyári méretű 190/50-es lesz.
Lehet viszik csak újabb szériához. :)
A gumis csak nézet szét mikor nem fért be,sajnos akitől vettem,azt állította ezeket viszik r1 hez,persze vissza venni már nem hajlandó
Valto alkatreszek eladoak (fogaskerekek, villak). R1 04-06 mcdelar@gmail.com
Yamaha R1 eshez 04-felfele keresek magnesreszt (generatort) nem a tekercset. Esetleg ha van valakinek egy egesz blokk elado az is erdekelne. Köszönöm.
mcdelar@gmail.com
Ismeri ezt valaki?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1-10314178

Ezek mennyire megbízhatóak?
Nem ismerem. Mindig a 2002-2003 szériám volt.
Sziasztok 2000 res r1 hez keresnék kék színü idomokat. Ha tud valaki írjon
Köszi rics1700@hotmail.com
200-nál megnyúlik és középen súrolni fog.
200/60 Pirelli superbike 02-03 as R1 be elfér?Tudja vki?Köszi
sziasztok

eladó egy bontatlan Galfer sport fékbetét yamaha nyereghez.
meg még sok más is:
http://www.kepesmotor.hu/onroa...

érdeklődni: email / teló
Eladó: http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1-9616459
Motorbontó!
Üdv!
Generátor forgó mágnesleválással valakinek sikerült már bevenni (05' R1)?
Gyári új 100 ropi esetleg valami alternatív megoldás? A régit nem lehet valahogy újramágnesezni ?
Sziasztok.2003-as R1-be milyen gyertyát ajánlatok? Köszi
Kérdés, hogy a fesszab miatt nincs töltésed vagy a generátor miatt? A fesszab csere házilag könnyen megoldható, bontóból 15.000 kb.
A generátor az cumiiii
motobees.com
EU komform szabály...
Már nem emlékszem jól, de szerintem a kezelésiben le van írva, hogy kell a mester (piros) kulccsal esetleg helyre tenni a rakoncátlankodó( feketé)t. Persze csak ötlet, hogy az immos kulccsal lehet gond (mondjuk nekem nem volt vele, pedig kimosni is sikerült).
A farmer nem szereti a hipot. Mint mondtam egy nem látható helyen próba.
hello. Van egy 2006 RN12-m és villog az immobilizer lámpája és nem tudom elinditani. a poén az ha a kulcs nincs benne akkor is villog. van valakinek ötlete mit lehetne vele kezdeni? üdv
Akkor legyen 1,6mm. Könnyű ilyen határokat húzni egy olyan országban, ahol alig van egyenes, mindenhol kanyar kanyar hátán.
Bezzeg a magyar sztyeppén >30km-t kell motoroznom, hogy lássak néhány rendes kanyart.
:)
nemetorszagba is kerdeztem forumon ajanlotak BMW eredeti protisztio szapant,,, aztan nem tudom mi lesz meg az aldi -ban van valami szapan ami narancsot tartalmaz es erosen jol zsirtalanit,