Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2006-os proptech építés. Forgalmi és törzskönyv. Hosszított drag motor, Gyári+standalone ecu. Motorja jó állapotú, új lánc, új fékbetét, új gumi. 950,000Ft. Tudok még gsx-r 1000 K6 idomokat is adni. Lámpák nincsenek, gyárira vissza lehet alakítani fél nap alatt.
Szia
Mit lehet tudni a turbos busarol?
Udv Tibor
Miért valamikor megelőztél az egyenesben?
Németországból vettem az enyémet. 8000-es irányáron sokat találsz, nem csak a paraszt magyar gyerek szétpályázott soha nem karbantartott szarját amibe beleesett a szelep a motorba és rí, hogy bmw nem ad új blokkot bele.
Az olvasni nem tudóknak az Mv csúszott volt, de nem kellett sokáig árulni. Szánjátok rá a pénzt menjetek el börzékre olasz/német fogtok ti is találni motort akár ezektől jobb áron.
Akkor legalább tényleg gyors lennél az egyenesekben!
Vegye az akinek két anyja van.
Ne haragudj, de neked mit jelent az hogy "kint"? Melyik országról beszélsz? 7000 - 8000 euróért S1000RR? Lehet hogy én vagyok vak, de 10000 euro alatt nem nagyon láttam!
Már megvette, olvasd el pontosabban.
Vegyed a turbóbusát
Tudsz H2-őt 3 millióért? Megvettem!
3 milláért vevő lennék egy sima H2.re is ! Szóljatok !
Nyilván nem kell senkinek, mivel ez nem használtautó.hu, hanem egy fórum, illetve R1 fórum :D De elhiszünk neked mindent, 1 millióért S1000RR, 5.400km-el, illetve tuti veszel mellé egy H2R-t is, 2.3-ért :))) Álomvilágban te élsz.. kicsit ébredj fel..
Ez egy kicsit fura. Te álmodozással vádolsz minket. Holott te elvileg pont álmaink motorjait árulod. Fiatal, hibátlan, olcsó.
Még se veszi meg innen senki egyiket se.
Most akkor vagy nem álmodozunk hanem drága pénzért vesszük a szart. Vagy a te olcsó motorjaid nem olyan jók mint te azt bebeszéled magadnak.
Abban biztos vagyok, hogy nem viccből árulsz 1,6m-ért "6 milliós" motort. Hanem mert egy törött ócskavas.
nyilván..és persze 1200km-es volt
Naná hogy érdekel ! És Amerika kapitány kis sámlin ott ül , és figyeli !?
Jövő héten készítek egy videót az APE manuális feszítő beszerelesrol. Ha valakit erdekel.
Már elkelt, lefoglalóztam (2011-es 6800eur, gyári állapot). Nektek régebbi r1 kell többért...
Ide is beírtam a 2013-as agustát nem érdekelt senkit. Álmodozzatok nyugodtan!
Köszönöm a segítséged
Igen 7 ezerért csak pályamotor van, 8000-től mennek a "normál" BMW-k, tehát mire itthon lepapíroztatod ott lesz 2.8 misinél + még mire kimész érte ugyan annyi kint is a jó mint itthon... Illetve a K7 1000 Gixer kint 5.000€-tól indulnak ami 1.570.000Ft... akkor biztos kint is hülyék az eladók :))
Linkelj már nekem 7ezerért egy s1000rrt légyszives
Kíváncsiságból megnéztem pár oldalon, pályamotor s1000rrből van pár 7ezer eurotól felfelé, utcaiak 8tól indulnak. Biztos nagyon szép állapotban lehet egy olyan annyiért
Mellesleg senki nem arról vitatkozott, hogy régen mik voltak az árak, nem tavaly meg azelőtt akar az ember motort venni, hanem most. Most pedig a vevőknek sajnos, az eladóknak szerencséjére fent vannak az árak.
Nektek is azért van a szemetek hogy legyen mit csípnie a szappannak! Külföldön is árulnak motort nem csak hungarisztánban. 7000 euróért fogsz találni nem motor bajos bmw-t.
Egy szép k7 ára reálisan max. 1,5. 1,1-ért már több éve is adtak el ilyen motort. Múlt évben k6 1000-et (akkor már szárnyaltak az árak) 1,2-ért adtam el magyar papírral, bódissal, 40,000km-rel.
Lol hát kinek kéne turbos busa s1000rr 2körül ..há persze..az egy dolog h annyit se ér de motorhibasat kapod meg annyiért.hülyének is megéri, utana másfél millaért megcsináltathatod
Elöl a fékmunkahengerek sumitomo, a főfékmunkahenger Nissin. Hátul a főfékmunkahenger brembo, a nyerget nem tudom. Elöl a nyergekben a dísz "csillag" arany színű.
Szevasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy 2003-as évjáratú R1-nek milyen gyártmányú fékei vannak elől-hátul, gyárilag? Előre is köszönöm a segítéget