Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bírom ezeket a reális ár dumákat Minden annyit ér, amennyit adnak érte. Vettünk egyik barátomnak egy kék fehér k5 ezret tegnap. Az ember meséli, hogy 2010ben el akarta adni, 1.450ért senkinek nem kellett, pedig akkor még pályán sem volt a motor. Most meg 1.490es kikiáltási áron felrakta, másnap már ott voltunk érte és közben 2en hívjták úgy, hogy jópár évig pályamotor volt 2010 után (inkább rakott rá pályaidomot minthogy 1.450 alatt eladja). Ez van, felmentek az új sportmotor árak, ez húzza a használtak árát is felfelé, ráadásul nehéz is szép 10 éves sportmotort találni, 2008 után meg nem nagy a választék.
Persze annyi az ára amennyiért megveszik, persze, ha az eladó odaadja annyiért :) De nyilván mindig olcsón kell venni jót, és eladni drágán :)
De itt most valószínűleg a realitásról van szó, és egy motornak annyi mindig az ára amennyiért megveszik, és nem feltétlen annyi, hogy még valaki keressen rajta x 100000 forintot! :)
nepper lennék én is így gondolkoznék
Egyet elfelejtesz, Sedu-nak pl. egy patika Gsx-r 1000 K7 ért 1-1.1 a reális, és egy patika 2010-es S1000 rr-ért pedig 2.1-2.3! De lehet sokat mondtam!
:) :)
Itt most R1-ről van szó nem más motorról. 2 fölött S1000RR? Motorhibásra gondolsz? Mert igen az van 2.09-ért, ami meg jó az már 3 :)
Előbb nézném meg a másikat mert ezek miatt tudsz alkudni. 2006-os turbós busát nem tudok 1,2-ért eladni, nem egy széria r1-et. 9 éves a motor, az egy dolog hogy mennyit szeretne érte kapni és mi a reális. Nincs köze az új motornak a 2007-es évjárathoz.
2 fölött kapsz már fiatalabb motort is, akár bmw s1000rr-t. Nyisd ki a szemed!
Szép a gép, egy probát mindenkép megér.
Szerintem nem árazták túl, ami szép és tényleg jó motor annak ennyi az ára. Lehet venni olcsóbban is, meg beütni az évjáratot és megnézni a legelsőt, majd a legdrágábbat lealkudni annyira... Csak mivel az Új R1-nek eléggé "jó" ára van, így az "öregebb" szériáknak felment az ára. Ami pedig első körben be lett linkelve, ott eléggé sok gyanús dolog van, 2008-ast felöltöztették 2007-es idomokkal, csak első sárvédőt hagyták pirosan, na meg a 08-nak már fekete az első telója.
Ez azért már jobb így képről is!
Nem kicsit árazták túl!
Kiderültek a dolgok és semmi se stimmel valószínűleg a motornál. Még jó, hogy utánanéztem. Viszont Székesfehérváron van még egy szép amit megnézek a hétvégén. http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1-10267211 Esetleg ezt a motort ismeri valaki?
Ahhoz képest ,hogy (csak 5000km) van benne elég sok mindent kicseréltek rajta .(plexi ,lábtartók,karok, markolat, végsújj,dobok)
Szerintem a motor 2008 as de az idomszett 2007 es fehérré.De a 2007 es piros fehérben más szinü piros az idom alja. Szerintem az stimmel .Én azt kérdezném meg az eladótól a 2008 as idomokat miért cserélték át a 2007 es re.
Motorvásárlás előtt állok és ezt az R1-et néztem ki: http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yzf_r1-10079848
A teleszkópja fekete és a sárvédő is piros de a matricaszett és az idom aljának a színe nem stimmel. Valaki ismeri esetleg ezt a motort? Vagy szerintetek törve volt és ezt az idomszettet kapta? Segítsetek légyszíves, mert jó vételnek tűnik de van rá esély, hogy nem az mégse.
...mondjuk én a Yamahátol veszem...yamalube 20w50 mineral...és nem eszi....váltó f@sza, nem csattog..
http://motoroswebaruhaz.hu/
http://motoralkatresz.eu/
Heló. 2001 évjárató R1-be megtudnátok mondani milyen olaj kell? Köszi.
Köszönöm a válaszokat , valószínűleg az automata vez.fesz helyett egy manuális lesz !
Nem kell levenni a szelepfedelet. A YouTube- on van a gyártó videója a beszerelesrol. Keress ra:
APE camchain tensioner install
Köszi. :)
Igen de egy csere esetén(autómatáról manuálisra) hogyan állapítod meg a feszességet! az átálláshoz le kell szerelni a szelepfedelet ,hogy le tudd ellenőrizni! Szerintem ! De javítsatok ki ha nem jól gondolom!
Mi csakis manuális ajánlunk mindenkinek. 99% azt teszi bele.
Autós bolt, Dot4, dot 5.1. Nem kell túl misztifikálni, évente cserélni.
Sziasztok, egy barátom kért hogy szerezzek neki fékfolyadékot '98-as R1-hez. Tudtok nekem/neki ajánlai valamit bolttal együtt Bp 20., 19. vagy esetleg 18. kerületben? Ja, és mennyi kell bele? Komplett csere, elöl-hátul. Köszi előre is.