A csomagautomatákba és a MOL PostaPontokra is kiszállításra kerülnek a csomagok és azok a teljes ünnepi időszak alatt átvehetőek. A 2014. december 31-én feladott küldemények kézbesítésére legkorábban 2015. január 5-én kerül sor.
és pont. remélem értelmezted. tehát a leveled/számlád mikor kézbesítik? ott fönn olvashatod, majd egy hét elteltével kiáltsd az ördögöt.
remélem a hülyeséged ami határtalan azzal csak ártasz másoknak. tartogasd magadnak a ....................... ha nem tudsz érdemben hivatalosat írni akkor hülyeséggel ne tágítsd mások agyát.
és mikor eredetvizsgára viszi a járművet átíratás ellőtt te balfék akkor megkérdezik hogy miként került bele az új blokk. elmondod hogy motorcsere történt. ők megállapítják hogy a forgalmiban és a motorban más adatok szerepelnek, a számok eredetiek, és a motorblokk nem körözött. kiadnak egy írást amivel mégy az ocsmány irodába ahol bemutatod a számlád vagy az adásvételid. mondjam még..........................
ha nem vittél végig egy ilyen manővert akkor tartsd meg a hülyeséged magadnak.
Ha a blokk külföldi akkor elég egy kézzel írott adásvételi,vagy bontós számla.Ha magyarországi akkor forgalmi másolat,kivonást igazolás,és adásvételi.Amit írtatok adásvételi az okirat hamisítás,mert az adásvételiben és a forgalmiban nem megegyező adatok lettek feltüntetve.Ezzel így ha bemész az ocsmányirodába neki kötelessége lesz följelenteni,és föl is fog..... Tehát: adásvételi valós adatokkal,blokkról papír,eredetvizsga,(ha ott nem tudja hivatalosan bejegyezni a motorszámot akkor műszakivizsga) és onnantól ocsmányiroda.Remélem tudtam segíteni
Sziasztok boldog tulajdonosa lettem egy 1999-es r1 nek az a problémám vele hogy motor cserés volt és nincs átirva a blokk ,motor kód eggyezik,az adásvételit az új blokkal irtuk meg szerintetek elég ez az eredet vizsgán.
Lehet hogy kiolvadt a gyújtás biztije is. Vagy az akksi mellett szokott lenni, vagy a bal oldali lámpatakaró idom alatt. Lehet hogy az oldalidomot is meg kell bontani.
Mai napon az aksit szerettem volna visszatenni a motorba, de valahogy rövidzárlatot csináltam, és kiment az 50 A-es biztosíték.
Megpatkoltam, majd indítás után csak tekert a motor, de nem indult be.
Kimehetett valami más is a zárlat során?
Tekert rendesen, és egy kis benzin szagot éreztem.
Tegnap cseréltem gyertyát az enyémben, 2002-es. Ezekben is megegyezik a felső sor, a második sor 2329. Szerintem nyugodtan belerakhatod, el nem rontja.
Pill, lehozatom az asszonnyal, mert emeletet még nem tudok mászni!
Már így is szétcsesztem a topic-ot, úgyhogy a hirdetésemre dobjatok egy-egy mail-t, folytassuk ott! Köszi!
és pont. remélem értelmezted. tehát a leveled/számlád mikor kézbesítik? ott fönn olvashatod, majd egy hét elteltével kiáltsd az ördögöt.
és mikor eredetvizsgára viszi a járművet átíratás ellőtt te balfék akkor megkérdezik hogy miként került bele az új blokk. elmondod hogy motorcsere történt. ők megállapítják hogy a forgalmiban és a motorban más adatok szerepelnek, a számok eredetiek, és a motorblokk nem körözött. kiadnak egy írást amivel mégy az ocsmány irodába ahol bemutatod a számlád vagy az adásvételid. mondjam még..........................
ha nem vittél végig egy ilyen manővert akkor tartsd meg a hülyeséged magadnak.
pont.
Mai napon az aksit szerettem volna visszatenni a motorba, de valahogy rövidzárlatot csináltam, és kiment az 50 A-es biztosíték.
Megpatkoltam, majd indítás után csak tekert a motor, de nem indult be.
Kimehetett valami más is a zárlat során?
Tekert rendesen, és egy kis benzin szagot éreztem.
Köszi
2004/07 elvileg, a biztosítási ajánlat szerint!
Küldd a számod ide: oo8@freemail.hu
Már így is szétcsesztem a topic-ot, úgyhogy a hirdetésemre dobjatok egy-egy mail-t, folytassuk ott! Köszi!