Ezek bizony... Érdekes hogy az előző képen a blokkon ezek még ezüst színűek, itt meg ilyen nyers vasszínűek. Ha ezüstök mind akkor mond a továbbiakat :)
Még egyszer áttúrtam a csavarjaim, meg van a két csavar! Sima, 6-os, imbusz fejű csavar fogja fel, ahogy pár hsz-sal lejjebb Sifi írta!
1 takaró lemez, 2 segédváz csavar:
Trafókon a Mitsubishi jel alatt ez a számsor van? F6T558 ez alatt meg 7215? Ha igen mennyiért adnál 1 db-ot?:) Persze megértem, ha egybe akarnád eladni őket és nem egyesével. Előre is köszi.
Értem. Hát segédváz csavar kellene két darab akkor is. A védőlemezhez meg sima hatos csavar kellene nem? Ha nincs meg hozzá a csavar akkor nem érdekes keresek olyan csavart. Vagy valahonnan veszek. Védőlemezt mennyiért adnád? meg akkor ugye a két csavar a segédvázhoz.
Szia!
Segédváz csavar, 1500 Ft volt darabja bontóban, tavaly vettem én is.
Egyszerűen nem találom a csavarokat, amik felfogatják a védőlemezt, és ebből is kellene lennie 2 db-nak, de nem találom őket...
Én rendeltem pár barátomnak. Azoknak a méretpontossága elég jó volt, bár néhol volt egy kis eltérés, de faragással megoldható. A fényezés egyenesen tökéletes. Lehet eladója, készítője válogatja. Érdemes nem a legolcsóbbat venni belőle....
1 takaró lemez, 2 segédváz csavar:
Azért köszi még egyszer!
Segédváz csavar, 1500 Ft volt darabja bontóban, tavaly vettem én is.
Egyszerűen nem találom a csavarokat, amik felfogatják a védőlemezt, és ebből is kellene lennie 2 db-nak, de nem találom őket...
Teljes hossza 18mm.
Trafót is adnál el külön? Előre is köszi!
Oldal szelep, jó Dunlop gumi.
Csak személyesen Budapesten tudom átadni.
Persze, ma nem fog menni, de holnap szerintem le tudom mérni.