Én is be akartam menni ismerős ismerősén keresztül múltidézni már régebben de nem engedtek be külön engedély nélkül mert nem vagyok újságíróféle. (csak simán meg nem lehet mert az akármilyen Security őrzi és p&csánrúgják őket ha kiderül)
De Jaszi szerintem könnyebben fér belső infóhoz ilyen téren mint én.
Minél kisebb a helység, annál xarabb a helyzet. Pesten olcsóbb lenne, de én se panaszkodom, mert most már csak 5 rugó a 120M net, 60valahány csatorna, meg a telefon (amire készülék sincs dugva) Fiam Pesten 4ezervalamennyit fizet ilyesmiért.
Abba a parkba be kéne jutni, nincs ott valami embered? imádom az ilyeneket... majd tavasszal elmegyek.
Tudok, itt van tőlünk pár km-re. (selejt raktárként funkcionál)
Apám ott dolgozott polgári alkalmazottként 85-től 96-ig mint fűtő-karbantartó, nekem meg van valahol egy képem amin zöld ruhában épp egy ilyen Vega hátán ülök és intek egy hellót.
Én 8350-et fizetek épp mostantól az invitelnek a 30-as net-TV-telefonért (bár a telefon csak van, pedig nem kértem de adják) eddig meg a 25-ös net-telefon volt 6e + a diginél csak a műholdas tv 3e. (amit a digi 3,3e-re emelt novembertől)
Mondom az inviteles nőnek hogy ajánljon valami jót vagy én fogok, erre bedobja hogy a 30-as net + tv+telefon: 9350/hó két évig. Mondom hogy ezt személyes sértésnek veszem, szóval köszi de nem. -"miért? sokallja?"
Nem b+ hanem qrvára sokallom mivel 10 éve ügyfél vagyok de a most belépőknek meg ott van az invitel oldalán 8850-ért ugyanez?
"kis türelmét kérném, utánanézek hogy lehet-e esetleg valamit tenni, visszahívom még ma" oké de csak délután jó.
Persze nem hívtak, másnap sem, harmadnap hívom őket hogy mi a tök van. Másik nőnek előadom a dolgot, persze nem tud semmiről de "kis türelmet" után mondja hogy 8650-ért tudják adni a cuccot és ha a Díjneten e számlát regisztrálok akkor 8350-ért lesz.
Mindjárt más, csak akadékoskodni kell.
Mi nem vagyunk nagy telefonosok... 10 ezret fizetünk hármunk mobiljáért havonta mindenestül, az is céges számláról, és 1más közt ingyenes. Ennél jobbat nem tudok itt.
http://mithogyanbiztosanne.blo...
De Jaszi szerintem könnyebben fér belső infóhoz ilyen téren mint én.
Abba a parkba be kéne jutni, nincs ott valami embered? imádom az ilyeneket... majd tavasszal elmegyek.
Apám ott dolgozott polgári alkalmazottként 85-től 96-ig mint fűtő-karbantartó, nekem meg van valahol egy képem amin zöld ruhában épp egy ilyen Vega hátán ülök és intek egy hellót.
Mondom az inviteles nőnek hogy ajánljon valami jót vagy én fogok, erre bedobja hogy a 30-as net + tv+telefon: 9350/hó két évig. Mondom hogy ezt személyes sértésnek veszem, szóval köszi de nem. -"miért? sokallja?"
Nem b+ hanem qrvára sokallom mivel 10 éve ügyfél vagyok de a most belépőknek meg ott van az invitel oldalán 8850-ért ugyanez?
"kis türelmét kérném, utánanézek hogy lehet-e esetleg valamit tenni, visszahívom még ma" oké de csak délután jó.
Persze nem hívtak, másnap sem, harmadnap hívom őket hogy mi a tök van. Másik nőnek előadom a dolgot, persze nem tud semmiről de "kis türelmet" után mondja hogy 8650-ért tudják adni a cuccot és ha a Díjneten e számlát regisztrálok akkor 8350-ért lesz.
Mindjárt más, csak akadékoskodni kell.
Kezdhetünk áttérni a TDM-ek szokásos típus hibáinak felsorolására?
400 km oda vissza.Igèrt a csávó árengedményt is mivel náluk ingyèr kiszállítás van az országban de èn elhozom a ducatoval
http://szellemvarosok.blog.hu/...