Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van 1 sportmotor ponyvám beltéri ha kell sanya bontattlan 2 van de már az 1ik nem kell
A ponyvát hol vetted és mennyibe került?
Tényleg jól néz ki.
Mivel a rozsdától többé-kevésbé krátetes lesz a felület így nem lesz teljesen egyenletes a bevonat, azaz nem lesz olyan szép mint a gyári új króm. (ettől persze még fényes, jó és nem jön le)
Ezt csak azért említettem mert vannak akik elvárják a hibátlan, mintatermi ragyogást "ha már ennyit fizettem".
2002 és ès 2550 euróèrt vettem,de festve volt mert látszik ha nagyon átnèzem.Vannak árulkodó jelek rajta.
Nagyon szép gép olyan mintha új lenne... Milyen évjárat és mennyi volt az ára?
Ma levettem a hátsó doboztartó konzolt.Vettem ponyvát a motorra,de igy sem megy rá
Tèli unalmas naokon megszervezzük
Argyas tőlünk 550 km. Az pont elég egy napra. de jobb lenne Nagyszeben környékén megaludni, és úgy tovább a látványútra.
na, majd Arni leszervezi
süt a napocska
Ez meg kiinduló alapnak jó.
http://hegylakok.hu/2016/11/eu...
A nem lesz tökéletes alatt mit értesz? Ha nem fog csillogni, mint a Salamon töke, az kevéssé zavar (mondom, a mostaninál az is szebb lenne, ha lehánynám), ha lepattog-pereg, azt viszont kibírom vigyorgás nélkül.
Érdekesnek tűnik, egy próbát megérhet (ha nem válik be, ettől nagyobb veszteség ne érjen az életben).
Dobozos kell ahhoz.
És a Simsonon hova teszed?
Jó éjt!
Motorozunk. Többet mint idén.
Akkor jövőre tesztelünk
Majd lesz az is. Én is nagy várakozással nézek a jövő évre,kíváncsi vagyok a Pirosra.
Tetszik,csak kár,hogy nem március van
Gábor barátomnak volt egy 850-es,és lecserélte egy Ducati multistrada 1000 DS-re. Meg is bánta.
Az a lényeg hogy neked tetszen.
Ma voltam vele egy kicsit.Jó barátok leszünk szerintem.Jó motor ez