Na, itt megen nincs valami nagy mozgás... a motoros témák amúgy is OFFok már így november végén
Én is rohangásztam egész nap - feltűnt, hogy több szomszéd is itt a telepen Inviteles netet használ, én meg UPC. Ők 5500 (kicsit kisebb, net+TV+telefon), én 8000
Na erre ma bementem, hogy köszcsi, ennyi volt, mék el. Erre a csaj nézegeti a gépét, számolgat, aztán benyögi: "5090, 2 évig, ami eddig volt, marad minden"
szóval a qrva annyukat, ha nem megyek be balhézni, akkor lehúznak szó nélkül (így is bexoptam, mert már vagy 8 hónapja lejárt a hűség, akkor kellett volna lépni)
Na jó, itt végeztem, átmegyek a GFB alkuszhoz, hogy felbontok, mert a hosszabbítás amit kiküldtek, 26+8 ezer, netrisken meg találtam 16+7-et. Erre az is hümmög, nézeget, aztán azt mondja, kössük újra, és 19+5 lesz, ráadásul ugyanannál a biztosítónál
Elmehetnek ezek csapatostul a JQA-ba...
A Szürke Harci Mókus nem megy az ember közelébe mert nem bízik benne így a makkharapás esete sem foroghat fenn, szóval nem szükséges a mókuselveszejtés semmilyen formáját alkalmazni.
A leírás szerint elvileg van, valószínűleg azért is ilyen "drága" (az én kulcsom az FZR-hez kb. 300 Ft volt free shippinggel ). A föltanításáról nem tudok nyilatkozni viszont
A szomszédomnak (aki motorozik is) pont ilyen van. Mentem már vele, könnyű, kezes, nem volt rossz. Az enyém után olyan érzés volt, mint egy segédmotor - de finoman jár, megy is, ha kell.
1250-essel meg Sucuki nyílt napon mentem, az is jó volt (mondjuk, új volt, azok meg általában jók)
Arni, 1250-es Suzuki Banditot nem nézegettél? Az egy olcsó és megbízható motor, a nagy köbcentitől ne ijedj meg, csak valami 100 LE körüli, de nagyon nyugis motor., túrázni való.
http://totalbike.hu/tesztek/gsf1250sa07/1/ bár ezek az újabbak 1-1,2 MFt körül mennek
Én is rohangásztam egész nap - feltűnt, hogy több szomszéd is itt a telepen Inviteles netet használ, én meg UPC. Ők 5500 (kicsit kisebb, net+TV+telefon), én 8000
Na erre ma bementem, hogy köszcsi, ennyi volt, mék el. Erre a csaj nézegeti a gépét, számolgat, aztán benyögi: "5090, 2 évig, ami eddig volt, marad minden"
szóval a qrva annyukat, ha nem megyek be balhézni, akkor lehúznak szó nélkül (így is bexoptam, mert már vagy 8 hónapja lejárt a hűség, akkor kellett volna lépni)
Na jó, itt végeztem, átmegyek a GFB alkuszhoz, hogy felbontok, mert a hosszabbítás amit kiküldtek, 26+8 ezer, netrisken meg találtam 16+7-et. Erre az is hümmög, nézeget, aztán azt mondja, kössük újra, és 19+5 lesz, ráadásul ugyanannál a biztosítónál
Elmehetnek ezek csapatostul a JQA-ba...