Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mindjárt esik jókor kezdték
bár még nézni is szörnyű...
Szombat, szép idő (kicsit szeles) itt az ideje az ereszcsatorna és tetőbádogos munkáknak. A szomszédnak cserélik a tetőt, dolgoznak rajta 10en 3 napja, kedvet kaptam én is meg aztán jön az esős november
Adtak hozzá valami inni valót? Én nem kaptam semmit...
morgen még mindig ennek a geci oraátállításnak iszom a levét
Sajnos elég sűrűn.
Lehet hogy nehezen hihető de itt is megy a parkoló keresés egy mozgalmasabb hétköznapon.
jó... de nálatok mennyiszer esik meg, hogy igazán sűrű helyre kell párhuzamosan parkolni ott alvégen? :D
Van egy pár ember akit én is szívesen felakasztanék...
Én viszont mindig össze szoktam függeszteni mert úgy a biztos.
Azt nem is mondtam hogy kihoztam a motorokat és beindítottam őket. Az FZR 4 hengerrel járt (utcára nem vittem mert csak két csavarral vannak felakasztva az oldalidomok) a GTR-t meg lemostam (mert tele volt Erdélyi és itthoni bogárhullákkal) majd elvittem egy 15 km-es körre csak az átmozgatás miatt.
Nem rossz dolog hogy egy mackónaci-pulcsi szerkóban is kellemes idő van rajta (nem fúj a szél és kellemes meleg jön az idomok alól) valamint egy másik sisakban nincs fülsüketítő szélzaj 160-nál és nem is akarja leszedni a sisakot a szél a fejemről. (és hátsó doboz nélkül nincs kígyózás még 200-nál sem )
Aztán leparkoltak a téli helyükre a garázsban.
Azt én is, de motor szereléssel még nem hoztam összefüggésbe.
Én igazából mindig is a felakasztós verziót támogattam.
Mondjuk fényképezhettem volna eleve mérettel.
akkor kénytelen leszek én megvenni, mert már csak nekem van olyan motor amihez jó
Akkor marad.
Bacca meg,6centivel keskenyebb
mindjárt.
Józsi majd egy szélességet tudnál valamikor mérni nekem?
Értem.
Mondjuk úgy hogy eddig sem volt és olcsóbb ha nincs.
Robesz!

Mérd meg a lengővilla szélességét,mert a Hondához én sem tudom használni,sokkal szélesebb sajna.