Szombat, szép idő (kicsit szeles) itt az ideje az ereszcsatorna és tetőbádogos munkáknak. A szomszédnak cserélik a tetőt, dolgoznak rajta 10en 3 napja, kedvet kaptam én is meg aztán jön az esős november
Azt nem is mondtam hogy kihoztam a motorokat és beindítottam őket. Az FZR 4 hengerrel járt (utcára nem vittem mert csak két csavarral vannak felakasztva az oldalidomok) a GTR-t meg lemostam (mert tele volt Erdélyi és itthoni bogárhullákkal) majd elvittem egy 15 km-es körre csak az átmozgatás miatt.
Nem rossz dolog hogy egy mackónaci-pulcsi szerkóban is kellemes idő van rajta (nem fúj a szél és kellemes meleg jön az idomok alól) valamint egy másik sisakban nincs fülsüketítő szélzaj 160-nál és nem is akarja leszedni a sisakot a szél a fejemről. (és hátsó doboz nélkül nincs kígyózás még 200-nál sem )
Aztán leparkoltak a téli helyükre a garázsban.
Lehet hogy nehezen hihető de itt is megy a parkoló keresés egy mozgalmasabb hétköznapon.
Nem rossz dolog hogy egy mackónaci-pulcsi szerkóban is kellemes idő van rajta (nem fúj a szél és kellemes meleg jön az idomok alól) valamint egy másik sisakban nincs fülsüketítő szélzaj 160-nál és nem is akarja leszedni a sisakot a szél a fejemről. (és hátsó doboz nélkül nincs kígyózás még 200-nál sem )
Aztán leparkoltak a téli helyükre a garázsban.
Mérd meg a lengővilla szélességét,mert a Hondához én sem tudom használni,sokkal szélesebb sajna.