Az árát
Komolyabban: sajna, csak a márkásabbak válnak be igazán, viszont lehet mindenféle teszteket olvasni róluk, és úgy választasz 10-20 közül, ami neked fontos (pl. nekem fontos a csend (kis szélzaj) nem fontos a napszemüveg, a sok szellőző, a tarka festés...
Egy jó felnyitható, sajna 60-80 eFt a jó (minimum) Lehet full zárt állvédős sisak is, az is tud csendes lenni, csak nehéz le-felvenni, meg egész nap benne nem túl jó.
Tudom hogy a sisak nem jó erre, csak max. városi motorozásra. Már a gtr-en is nagyon zajos 100 felett. (kell vennem egy rendes túrasisakot)
Ott a youtube link, nézd meg.
32 GB... úúúúúbaz+, hova jutott a világ... egy xaros játék... az első winchesterem 40 MB volt, 90-ben. Rajta volt a teljes DOS oprend, meg pár játék, és 3/4-e üres volt Akkoriban azt a vinyót 1 havi minimál bér nem futotta ki.
A kis fehér sisakod alkalmatlan erre 200-nál nekem is nagyon rángatta a fejemen, 160-ig semmi baj.
Az a játék mi? Szörny gyilkolós? vagy valami stratégia?
Lehet hogy a korral jár?
Komolyabban: sajna, csak a márkásabbak válnak be igazán, viszont lehet mindenféle teszteket olvasni róluk, és úgy választasz 10-20 közül, ami neked fontos (pl. nekem fontos a csend (kis szélzaj) nem fontos a napszemüveg, a sok szellőző, a tarka festés...
http://www.shox.hu/givi-x01-to...
Ilyenem van most
Akkor bemelegedett az olaj
Ott a youtube link, nézd meg.
Az a játék mi? Szörny gyilkolós? vagy valami stratégia?